Sport

Mesajul Simonei Halep după eliminarea de la Indian Wells. Ce a spus de Transylvania Open. Video

Simona Halep a fost eliminată în turul 3 la Indian Wells, dar la final românca a avut un mesaj pozitiv în ciuda eșecului.
11.10.2021 | 18:21
Mesajul Simonei Halep dupa eliminarea de la Indian Wells Ce a spus de Transylvania Open Video
ADVERTISEMENT

Campioana noastră a cedat în două seturi în fața bielorusei Aliaksandra Sasnovich, în primul său turneu după o pauză de o lună și după despărțirea de Darren Cahill.

Acest nou eșec îi va aduce o nouă coborâre în clasamentul WTA, Halep ricând chiar să iasă din Top 20.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, mesaj pozitiv după eliminarea de la Indian Wells

La scurt timp după ce a fost eiminată de la Indian Wells, Simona Halep a transmis un mesaj scurt, dar puternic pe rețelele de socializare, acceptând faptul că nu putea face mai mult după o pauză îndelungată.

”Să continuăm să muncim”, a scris fostul lider WTA pe contul de Facebook, care a început o colaborare cu antrenorul Adrian Marcu, acesta lucrând alături de Daniel Dobre, care se află de mai mult timp în staff.

ADVERTISEMENT

Eșecul suferit de campioana noastră nu a fost digerat prea bine de fani, care au reacționat vehement pe rețelele de socializare. Chiar dacă au fost și postări pozitive, majoriotatea îi cereau Simone să se retragă.

Halep a confirmat prezența la Cluj-Napoca

Simona Halep va mai juca doar două turnee în acest an, primul fiind Kremlin Cup la Moscova, între 18 şi 24 octombrie, urmând ca apoi, în săptămâna 25-31 octombrie, să meargă la Cluj-Napoca pentru Transylvania Open.

ADVERTISEMENT

Cea mai bună jucătoare româncă de tenis a transmis și un mesaj cu ajutorul organizatorilor competiției de la Cluj și a confirmat faptul că va participa la turneu, așa cum a făcut-o și britanica Emma Răducanu, câștigătoarea de la US Open.

”Bună tuturor. Abia aştept să ne vedem la Cluj, la Transylania Open. Vă pup pe toţi”, a fost mesajul sportivei din California.

ADVERTISEMENT

Emma Răducanu vine la Transylvania Open

Transylvania Open se va desfășura în Sala Polivalentă din Cluj. Calificările încep în ziua de 23 octombrie, iar meciurile de pe tabloul principal debutează două zile mai târziu.

Este pentru a doua oară în acest an când orașul ardelean găzduiește un turneu de o asemenea importanță. În prima săptămână a lunii august a avut loc prima ediție a Winners Open, dar pe zgură, și a fost câștigată de germanca Andrea Petkovici, aceasta învingând-o în finală pe egipteanca Mayar Sherif cu un dublu 6-1.

Emma Răducanu a transmis un mesaj în limbă română, publicat pe pagina oficială de facebook a competiției. ”Salut! Mă bucur că am ocazia să joc la Transylvania Open. Tatăl meu este român și am experiențe frumoase în țară. Abia aștept să ne vedem”, au fost cuvintele britanicei de 18 ani.

ADVERTISEMENT