Sport

Mesajul Simonei Halep la împlinirea a 30 de ani: ”Abia aştept să văd ce urmează”

Simona Halep a primit o mulțime de mesaje de felicitare cu ocazia împlinirii a 30 de ani și a ținut să le răspundă cu o postare pe rețelele de socializare.
28.09.2021 | 09:00
Mesajul Simonei Halep la implinirea a 30 de ani Abia astept sa vad ce urmeaza
ADVERTISEMENT

Campioana noastră a schimbat prefixul într-un an plin de lucruri noi pentru ea. Este anul în care s-a căsătorit cu alesul inimii sale, Toni Iuruc.

Imediat după cununia civilă, fostul lider WTA a anunțat încetarea colaborării cu antrenorul australian Darren Cahill, cel alături de care a obținut cele mai importante succese.

ADVERTISEMENT

Simona Halep, mulțumiri pentru mesajele primite la 30 de ani

Miile de mesaje cu urări de ”La mulți ani” au atins-o la inimă pe Simona Halep, ea răspujnzându-le tuturor printr-un mesaj extrem de puternic postat pe contul de Facebook cu puțin timp înainte de încheierea zilei de luni, 27 septembrie, când a împlinit 30 de ani.

”Mulţumesc tuturor pentru mesaje. Sunt foarte recunoscătoare pentru rolul vostru în călătoria mea. Sunt foarte fericită pentru ce mi-au oferit aceşti 30 de ani şi abia aştept să văd ce urmează”, a scris Halep.

ADVERTISEMENT

Pe lângă mesaj, fostul lider al clasamentului WTA a făcut și un colaj de fotografii mai vechi și mai noi, printre care se află cele în care ridică deasupra capului trofeele câștigate la Roland Garros și Wimbledon, iar în centru este o poză în care dansează cu soțul ei, Toni Iuruc, la petrecerea mdată imediată după cununia civilă.

Cameră plină de trandafiri de la Toni Iuruc

După un an în care nu a câștigat niciun turneu, ba mai mult nu a jucat nicio finală, Simona Halep este și va rămâne unul dintre marile nume din istoria sportului românesc. FANATIK v-a prezentat 30 de gânduri care nu îi dau pace la 30 de ani.

ADVERTISEMENT

Primul care a surprins-o pe jucătoarea de tenis de ziua ei a fost chiar soțul Toni Iuruc. Acesta i-a umplut camera cu buchete de trandafiri de toate culorile. Plăcut surprinsă de cadoul făcut de alesul inimii, Halep a pozat superbele flori și le-a urcat pe rețelele de socializare.

Chiar în ziua în care a schimbat prefixul, campioana noastră a aflat că  a mai coborât o poziție în clasamentul WTA și a ajuns pe locul 15. Din nefericire, românca are destul de multe puncte de apărat în acest final de an și este posibil ca această coborâre să se accentueze.

ADVERTISEMENT

În ciuda accidentărilor, Simona Halep nu se gândește la retragere

Chiar în ziua în care a împlinit 30 de ani, Simona Halep a anunțat că antrenorul care îl va înlocui pe Darren Cahill este Adrian Marcu, alături de care a mai lucrat la începutul carierei, acesta urmând să fie ajutat de Daniel Dobre, revenit în staff în luna mai, după plecarea lui Artemon Apostu-Efremov.

Fostul lider mondial a vorbit despre posibilitatea ca antrenorul australian să înceapă o colaborare cu Emma Răducanu, câștigătoarea de la US Open, și este de părere că cei doi ar putea face o echipă foarte bună.

Anul 2021 a fost marcat de numeroase accidentări pentru Simona Halep, ea dezvăluind că la un moment dat a crezut că nu va mai putea juca tenis. A trecut peste toate problemele medicale și nu se gândește încă la retragere.

ADVERTISEMENT
Tags: