Simona Halep

Mesajul Simonei Halep pentru fani după ce s-a retras în sferturile Rogers Cup: “V-am auzit în această seară”

10.08.2019 | 09:05
Mesajul Simonei Halep pentru fani dupa ce sa retras in sferturile Rogers Cup Vam auzit in aceasta seara

Simona Halep s-a retras în sferturile de finală de la Rogers Cup şi le-a transmis un mesaj fanilor. Campioana de la Wimbledon a acuzat dureri la tendonul lui Ahile în timpul meciului cu Marie Bouzkova şi a părăsit turneul din Toronto. Dacă ar fi obţinut o victorie în sferturi, Simona Halep urma să se dueleze din nou cu Serena Williams.

Simona Halep le-a mulţumit fanilor de la Rogers Cup printr-un mesaj emoţionant

La scurt timp după ce s-a retras în sferturile de finală de la Rogers Cup, Simona Halep a postat pe contul personal de Twitter un mesaj pentru fanii care au susţinut-o la Toronto. Românca a avut parte de o galerie importantă la fiecare meci jucat în Canada şi le-a mulţumit suporterilor pentru felul în care i-au fost alături în cele trei meciuri jucate.

“În mod clar nu-mi doream să părăsesc Rogers Cup în felul acesta, dar sunt fericită pentru săptămâna bună avută aici. Vreau să le mulţumesc fanilor care au fost incredibili la Toronto. V-am auzit în această seară”, a fost mesajul Simonei Halep pentru fani.

Mesajul Simonei Halep pentru fani după ce s-a retras în sferturile Rogers Cup
Mesajul Simonei Halep pentru fani după ce s-a retras în sferturile Rogers Cup

Fanii i-au răspuns imediat: “Te iubim”

La scurt timp după ce a postat mesajul pe pagina de Twitter, Simona Halep a primit o sumedienie de mesaje de susţinere din partea fanilor. Toţi i-au transmis că speră ca accidentarea să nu fie una gravă şi să nu fie pusă sub semnul întrebării participarea la US Open.

“Ai jucat foarte bine după o pauză binemeritată. A fost o plăcere să te urmăresc. Îţi mulţumim şi sperăm să te faci bine cât mai repede”, “Te iubim şi suntem foarte fericiţi că am putut să te vedem. Îţi dorim recuperare rapidă. Eşti campioana noastră pentru totdeauna”, “Ne pare rău că s-a terminat aşa, dar tu eşti o luptătoare. Abia aşteptăm să te revedem. Poate la Cincinnati, dar dacă nu, sperăm că la US Open”, “Recuperare rapidă, ai fost magnifică la Toronto” sau “Sănătatea este cea mai importantă. Sper să joci la US Open”, au fost câteva dintre reacţiile fanilor.