ADVERTISEMENT
News

Mesajul Simonei Halep pentru români în ziua alegerilor: “Sfatul meu este acelaşi ca întotdeauna!”

Autor: Gabriel Esanu | 27.09.2020 | 17:46
Mesajul Simonei Halep pentru români în ziua alegerilor:
Simona Halep le transmite românilor să iasă în număr cât mai mare la vot

Simona Halep s-a calificat în turul 2 la Roland Garros, după ce a învins-o pe Sara Sorribes Tormo, scor 6-4, 6-0. O victorie chiar în ziua în care împlineşte 29 de ani. Este o zi importantă şi pentru România, care organizează alegerile locale.

ADVERTISEMENT

Dacă anul precedent, în mai, Simona Halep şi-a exercitat dreptul de vot la Paris, pentru europarlamentare, în acest an, sportiva noastră nu are această posibilitate, neexistând posibilitatea de vot la alegerile locale pentru cei aflaţi în străinătate!

FANATIK i-a solicitat Simonei, după partida cu Sara Sorribes Tormo, părerea cu privire la alegerile care au loc in Romania. Halep a avut un mesaj foarte clar pentru români. I-a îndemnat să meargă în număr cât mai mare la vot.

ADVERTISEMENT

Ce le-a transmis Simona Halep românilor în ziua alegerilor locale. Simo aşteaptă o prezenţă numeroasă la urne

“Sfatul meu pentru români este acelaşi ca întotdeauna. Îi îndemn să iasă în număr cât mai mare la vot pentru alegerile de astăzi”, a declarat Simona Halep de la Paris.

Simona Halep este o figură reprezentativă pentru sportul şi întreaga societate din România. Dar a refuzat de fiecare dată să susţină sau să critice vreun anumit partid politic. A preferat să rămână neutră.

ADVERTISEMENT

Ba chiar a fost deranjată în 2018, când în timpul finalei de la Montreal, câştigată în faţa americancei Sloane Stephens, un spectator român a strigat împotriva unui anumit partid politic în timpul punctelor.

La conferinţa de presă de după acel meci, Simona Halep s-a adresat publicului în limba română şi a cerut mai mult respect pentru sportul alb.

ADVERTISEMENT

Simona Halep va juca în turul 2 la Roland Garros 2020 cu învingătoarea dintre Irina Begu şi Jil Teichmann, partidă care a început de câteva minute la Paris.

Simona Halep este favorită numărul unu pentru câştigarea titlului la Roland Garros 2020. Ar fi al treilea trofeu de Grand Slam pentru ea, după Roland Garros 2018 şi Wimbledon 2019.

ADVERTISEMENT

Marele premiu la Roland Garros 2020 este de 1,6 milioane de euro. Pentru calificarea în turul 2 al competiţiei, Simona şi-a asigurat un cec în valoare de 85.000 de euro.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!