News

Mesajul transmis de Ana Maria Pantaze în această după-amiază, după ce a câștigat Românii au talent

01.06.2019 | 15:06
Mesajul transmis de Ana Maria Pantaze in aceasta dupaamiaza dupa ce a castigat Romanii au talent
Ana Maria Pantaze este câștigătoarea sezonului 9 al Românii au Talent. Sursa foto:protv.ro

Sezonul cu numărul nouă al show-ului Românii au Talent și-a desemnat câștigătorul. Ana Maria Pantaze, croitoreasa cu voce de aur, va pleca acasă cu marele premiu în valoare de 120.000 de euro și, implicit, cu titlul de cel mai talentat român al anului 2019.

Reacția Ana Mariei Pantaze, după ce a câștigat Românii au Talent

La aproape 24 de ore după marea finală, fericita câștigătoare a ținut să le mulțumească telespectatorilor care, prin voturile lor, au ajutat-o să cucerească ultima etapă a concursului cu care Pro TV continuă să înregistreze audiențe record.

Putere! Asta am simțit aseară (n.r.: vineri, 31 mai). Și am simțit-o prin toți porii. V-am simțit pe toti alături de mine și asta m-a ajutat să fiu prezentă și să dau totul. Am simțit că este responsabilitatea mea să nu vă dezamăgesc, că este responsabilitatea mea să vă reprezint pe voi și trăirile voastre. Mă înclin de milioane de ori și vă mulțumesc de tot atâtea ori” ,a  scris Ana Maria Pantaze, pe contul personal de Facebook, iar reacțiile din partea fanilor săi, nu au întârziat să apară.

Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a impresionat o țară întreagă, datorită calităților sale vocale. Sursa foto:Pro Tv:
Ana Maria Pantaze, croitoreasa care a impresionat o țară întreagă, datorită calităților sale vocale. Sursa foto:Pro Tv

Ce mesaje i-au transmis fanii

Imediat după ce Ana Maria Pantaze a câștigat marele premiu al show-ului r, paginile de socializare ale viitoarei artiste au fost bombardate cu mesaje de susținere și gânduri bune din partea fanilor.

Mi-au dat lacrimile, o interpretare ireproșabilă, succes mai departe!”, “Îmi pare bine că ai câștigat tu, chiar mi-am dorit asta, dar să știi că ai fost votată după prestațiile din trecut! Mie aseară nu prea mi-a plăcut, prea te-au schimbat, nu mai erai tu fata cea simplă pe care am cunoscut-o în preselecții”, “Vino și la «Vocea României», o să câștigi și acolo, ai să vezi ???”, “Felicitări! Meritul este al tău, noi, cei de acasă, doar am confirmat că talentul este mai presus de orice”, “Sincere felicitări! Chiar dacă în noaptea finalei peste localitatea mea a fost o furtună groaznică și am rămas 22 de ore fără electricitate, iar în bateria telefonului nu mai aveam decât 6% curent, chiar dacă nu am avut posibilitatea să vă văd evoluând în finală, tot v-am votat, pentru că am știut cui trimit votul. Felicitări pentru câștigarea concursului și mult succes într-o viitoare carieră muzicală!” , sunt doar câteva dintre comentariile primite din partea internauților.