Life

Mesajul transmis de familia lui Petrică Cercel. Ce trebuie să facă toți cei care vor participa la priveghiul artistului

Familia lui Petrică Cercel are un mesaj special pentru toți cei care vor participa la priveghiul cunoscutului cântăreț de manele.
17.09.2021 | 09:33
Mesajul transmis de familia lui Petrica Cercel Ce trebuie sa faca toti cei care vor participa la priveghiul artistului
ADVERTISEMENT

Petrică Cercel s-a stins din viață pe 16 septembrie. Cunoscutul cântăreț era infectat cu Covid-19, iar în ultimele zile starea sa de sănătate s-a înrăutățit.

Familia interpretului de manele are un mesaj special pentru toate persoanele care vor participa la priveghi. Acestea au fost rugate să poarte haine albe.

ADVERTISEMENT

Petrică Cercel a fost unul dintre cei mai apreciați interpreți de manele, care făcea furori în anii 2000. A ajuns cunoscut după ce a interpretat piese precum Familia mea nu are supărări, Plătesc pentru plăcerea mea, Avalanșa de Iubire sau Vine Nașu bogătașu. Acestea au fost fredonate de mii de fani.

Mesajul transmis de familia lui Petrică Cercel. Ce trebuie să facă toți cei care vor participa la priveghiul artistului

Petrică Cercel a fost tatăl cunoscutului Ionuț Cercel. Cântărețul de manele a murit joi, după ce fusese infectat cu Covid-19. Artistul a refuzat inițial să meargă la spital, dar starea sa de sănătate s-a agravat. Se afla intubat într-un spital din București.

ADVERTISEMENT

Familia cântărețului are un mesaj pentru toți cei care l-au îndrăgit și care vor participa la priveghi. Acestora li s-a cerut să poarte haine albe în amintirea lui Petrică Cercel.

“Dumnezeu să-L ierte pe prietenul și colegul nostru Petrică Cercel  !
Condoleanțe familiei îndurerate!
A transmis familia Cercel, că cei care doresc să vină la priveghi, să vină îmbrăcați în alb.”, a transmis Costel Biju pe contul său de Facebook

ADVERTISEMENT

Sute de fani care l-au apreciat și îndrăgit pe regretatul cântăreț au transmis mesaje de condoleanțe familiei îndurerate.

Cine a fost Petrică Cercel

Interpretul de manele făcea furori în urmă cu mai mulți ani cu piesele sale. Printre acestea acestea s-au numărat Plătesc pentru plăcerea mea, Avalanșa de Iubire, Vine Nașu bogătașu sau Am cinci Stele pe umăr. Pasiunea sa pentru muzică a fost moștenită și de fiul său, cunoscutul manelist Ionuț Cercel.

ADVERTISEMENT

Petrică Cercel s-a infectat cu Covid-19, iar la început a refuzat ajutorul medicilor. A ajuns însă de urgență la spital, după ce starea sa de sănătate s-a agravat.

La începutul acestei săptămâni, Ionuț Cercel publica un mesaj emoționant în care vorbea despre tatăl său.

“Oameni buni, tatăl meu are într-adevăr probleme de sănătate. Mai exact, acest nenorocit de COVID19, dar prin rugăciunile noastre, Dumnezeu îl va vindeca”, a scris Ionuț Cercel.

Petrică Cercel a murit pe 16 septembrie, la spital.

ADVERTISEMENT