Fotbal intern

Mesajul transmis de Mihai Neșu cu ocazia Sărbătorilor Pascale: „Dumnezeu are soluția pentru orice!”. Video

18.04.2020 | 12:14
Mesajul transmis de Mihai Nesu cu ocazia Sarbatorilor Pascale Dumnezeu are solutia pentru orice Video
ADVERTISEMENT

Mihai Neșu a transmis un mesaj video pe Facebook, prin intermediul fundației sale caritabile, în care le-a vorbit românilor despre puterea și ajutorul lui Dumnezeu.

Mesajul lui Mihai Neșu cu Ocazia Sărbătorilor Pascale

Mihai Neșu a transmis un mesaj pentru toți românii cu ocazia Sărbătorilor Pascale: „Dragi prieteni! Vă doresc cu ocazia Sărbătorilor Pascale să aveți parte de sănătate, pace, liniște sufletească și bună înțelegere între voi, mai ales în perioada asta mai specială!

ADVERTISEMENT

Să ne Ajute Dumnezeu cu mare mila Sa, chiar dacă noi din neștiință ne-am îndepărtat de El prin purtarea noastră”.

„Acum, când mai ales pentru imunitatea noastră aveam mare nevoie de puterea lui Dumnezeu din Sfintele Taine, Sfânta Împărtășanie, Sfântul Maslu și Sfânta Liturghie”, a continuat Mihai Neșu.

ADVERTISEMENT

Dragi prieteni, Va trimitem un scurt mesaj din partea lui Mihai Nesu cu ocazia Sarbatorilor Pascale!??☦️❤️Hristos a inviat!

Posted by Mihai Nesu Foundation on Friday, April 17, 2020

„Avem mare nevoie de Dumnezeu!”

Mihăiță Neșu a continuat și a vorbit despre ajutorul pe care Dumnezeu îl oferă în viețile oamenilor: „Avem mare nevoie de Dumnezeu, dragi prieteni! Toți avem nevoie de Dumnezeu, ca să dobândim dreapta socoteală, discernământ, să alegem soluțiile potrivite, mai ales acum într-o situație nouă, necunoscută la nivel mondial din toate punctele de vedere.

Dumnezeu, care e creatorul, doctorul sufletelor și al trupurilor noastre, n-are El soluția împotriva acestui virus?… Are orice, trebuie doar să ne dorim, să colaborăm cu El, să-L rugăm și ne va izbăvi  cum știe El”.

ADVERTISEMENT

„Unde ne punem nădejdea de-acolo vine și izbăvirea. Hristos a Înviat! Să ne punem toată nădejdea în învierea lui Hristos, care s-a jertfit pentru noi, ca și noi să înviem azi din moartea noastră sufletească.

Să ne purtăm și noi crucea personală cu răbdare și dragoste unii față de alții și să nu uităm un lucru: Dumnezeu toate Le lucrează spre binele celor ce-L iubesc pe Dumnezeu. Iubiți-l pe Dumnezeu și totul va fi bine, Hristos a Înviat!”, a încheiat Mihai Neșu.

ADVERTISEMENT