News

Mesajul transmis de PSD înainte de Paşte: “Astăzi este o nouă zi pentru România”. Ce a anunţat partidul

27.04.2019 | 19:48
Mesajul transmis de PSD inainte de Paste Astazi este o noua zi pentru Romania Ce a anuntat partidul

Partidul Social Democrat a ţinut să le transmită românilor o urare înainte de Paște. PSD a enumerat realizările pentru care a numit ziua de astăzi ca fiind un nou început, o nouă zi pentru România, “o zi în care românii pot fi mândri de ce au realizat împreună cu noi.”

Ce mesaj a transmis PSD înainte de Paște?

Partidul Social Democrat a ales să le ureze românilor o sărbătoare frumoasă printr-un clip.  În acesta se prezintă o sinteză a măsurilor economice și a altor realizări importante ale partidului. ”Se naște o nouă zi în România – o zi în care românii pot fi mândri de ce au realizat împreună cu noi.

O zi în care românii aleg să trimită la Bruxelles patrioți, care să le susțină cauza și să le spună povestea. Să fim mândri că suntem români!”, a mai transmis PSD pe pagina de Facebook, alături de clipul video.

Astăzi este o nouă zi pentru România – o zi în care românii pot fi mândri de ce au realizat împreună cu noi.O zi în care românii aleg să trimită la Bruxelles patrioți, care să le susțină cauza și să le spună povestea.Să fim mândri că suntem români!

Gepostet von Partidul Social Democrat am Samstag, 27. April 2019

Şi premierul Viorica Dăncilă a transmis un mesaj de Paşte

Totodată, premierul Viorica Dăncilă, care este şi preşedinte executiv al PSD, a ţinut să transmită un mesaj românilor din ţară şi străinătate, cu ocazia Sărbătorilor Pascale. Şefa Executivului a făcut urări cetăţenilor şi le-a spus să se bucure de armonie şi de emoţia momentelor petrecute cu cei dragi.

„Sărbătorile Pascale ne aduc din nou binecuvântare, încredere şi speranţă, ne apropie mai mult de divinitatea care există în oameni şi ne dau şansa unui nou început, sub orice formă ar fi acesta. Românilor care sărbătoresc Învierea Domnului le doresc sănătate, să se bucure de armonia şi emoţia momentelor petrecute cu cei dragi, iar Lumina Sfântă să ne arate calea către ceea ce ne uneşte.” a scris Viorica Dăncilă în mesajul de Paşte, publicat pe pagina Guvernului.  „Paşte fericit tuturor românilor, din ţară şi din toate colţurile lumii!”, a încheiat premierul.