ADVERTISEMENT
Life

Mesajul tulburător al fratelui Mădălinei Manole, după ce tatăl lui a luat coronavirus. Din păcate, veștile nu sunt deloc bune

Autor: Madalina Moraru | 04.09.2020 | 10:37
Mesajul tulburător al fratelui Mădălinei Manole, după ce tatăl lui a luat coronavirus. Din păcate, veștile nu sunt deloc bune
Fratele Mădălinei Manole a anunțat că tatăl lor s-a infectat cu noul virus

Mesajul tulburător formulat de fratele Mădălinei Manole i-a luat pe mulți pe nepregătite. În această perioadă, și familia îndrăgitei și regretatei cântărețe a fost acaparată de situația de pandemie.

ADVERTISEMENT

Numărul tot mai mare de cazuri de infectare cu coronavirus a fost resimțit cu o zi în urmă și pe teritoriul României. De aceea, ruda cântăreței care și-a pus capăt zilelor cu zece ani în urmă a tras un semnal de alarmă. Fratele Mădălinei Manole a spus și ce se întâmplă cu părintele său în aceste momente.

Tatăl Mădălinei Manole a fost dus de urgență la spital, starea lui generală de sănătate fiind una precară. După ce s-a aflat că bărbatul s-a infectat cu COVID-19, Marian le-a oferit tuturor o primă reacție considerată bizară.

ADVERTISEMENT

Anunțul șocant al fratelui Mădălinei Manole, după ce tatăl lui s-a infectat cu coronavirus. Ce se întâmplă cu tatăl regretatei artiste

Fratele Mădălinei Manole a dat detalii despre tatăl lor, odată ce s-a aflat că Ion Manole a fost afectat din pricina noului virus și a fost preluat de urgență de un echipaj medical. Forma bolii pare să fie una gravă, deoarece a fost transportat la Spitalul Județean Prahova.

Ion Manole, tatăl cântăreței, are coronavirus. Veștile au fost oferite de către fratele regretatei soliste, în mediul virtual, acolo unde și-a arătat și îngrijorarea pentru bărbatul ajuns la o vârstă înaintată.

ADVERTISEMENT
Mesajul tulburător al fratelui Mădălinei Manole, după ce tatăl lui a luat coronavirus. Din păcate, veștile nu sunt deloc bune
Ion Manole suferă de coronavirus și a fost internat în spital

Drama din familia Mădălinei Manole este una ce se resimte și în prezent. Anunțul făcut de fratele său în mediul online a fost unul prin care a dorit cel mai probabil să facă referire și la familia fostului soț al artistei, Petru Mircea.

“Are COVID! COVID în formă gravă. Dar e puternic! Va rezista! Nu mor caii când vor câinii!”, a anunțat Marian Manole, prin intermediul contului său de Facebook.

ADVERTISEMENT

“Ai grijă de tatăl meu, sora mea. Sunt sigur că Mădălina și Bunul Dumnezeu o să aibă grijă de tata! Ca el să mai rămână aici, pe pământ! Dacă tata nu va rezista, asta i-a fost soarta! Toți ne ducem cândva! Și vor fi împreună, acolo, sus! Dar tata e puternic, toată viața a fost un luptător. Veștile nu sunt deloc bune.”, a mai scris Marian Manole. ”Veștile nu sunt bune deloc”, a mai transmis fratele Mădălinei Manole, pe rețelele sociale.

Cu o zi în urmă, pe secția de Terapie Intensivă de la Spitalul Județean Prahova nu mai existau locuri. De aceea, medicii au propus ca tatăl Mădălinei Manole să fie transferat la Focșani. Familia acestuia a refuzat invocând ca motiv drumul și faptul că bărbatul ar putea să nu facă față mutării medicale.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!