News

Mesajul tulburător postat de iubitul Georgianei, după moartea subită a tinerei. Chiar el îi făcuse cadou zborul care i-a fost fatal

Iubitul Georgianei, tânăra care a murit în urma accidentului aviatic din pădurea Letca Nouă (județul Giurgiu), a scris recent un mesaj emoționant în care a subliniat că regretă că nu a fost el în aparatul de zbor.
29.08.2022 | 21:23
Mesajul tulburator postat de iubitul Georgianei dupa moartea subita a tinerei Chiar el ii facuse cadou zborul care ia fost fatal
Florin a scris că și-ar fi dorit să fi fost pe locul ocupat de Georgiana când s-a prăbușit avionul. Foto: facebook.com/florin.prodana - colaj FANATIK
ADVERTISEMENT

Amintim că mesajul a fost postat la o zi de la prăbușirea avionului de agrement în pădurea din județul Giurgiu. În acel accident aviatic, alături de Georgiana a mai murit și pilotul care se afla la manșă.

Mesajul emoționant al iubitului Georgianei

În acest caz, destinul a fost crunt pentru tânăra decedată în accidentul aviatic. Chiar iubitul ei a fost cel care i-a oferit ocazia să zboare cu acel avion de agrement.

ADVERTISEMENT

A fost un cadou pe care tânărul i l-a făcut iubitei sale. Conform observatornews.ro, Florin și Georgiana plănuiau să se logodească. Ea era pasionată de călătorii, iar el încerca să fie mereu atent la dorințele ei.

Așa a fost și povestea cadoului care a reprezentat zborul fatal… Conform ultimelor informații, se pare că avionul s-a prăbușit în urma unei manevre greșite a pilotului Valentin Anghel, un fost pilot de linie foarte experimentat.

ADVERTISEMENT

Marele regret al iubitului Georgianei

”(…) Îți mulțumesc pentru că ai avut răbdare cu mine și nu am înțeles niciodată de ce ai făcut-o cu atâta grijă. Asta ai făcut! Ai avut grijă de mine

Știi că nu am mai postat de mult și nici nu o voi mai face pentru că mă cunoști prea bineTe iubesc și sper ca măcar ție să îți fie bine.

ADVERTISEMENT

Știi că aș fi ales fără să clipesc să fiu în locul tău la zborul ăla și aș fi zâmbit înainte de impact, împăcat că sunt eu și că nu mai urmezi tu”, a scris Florin Prodana pe Facebook.

Despre Georgiana s-a aflat că a crescut în orașul Panciu și s-a mutat în București, pentru a lucra la un birou notarial. De asemenea, s-a aflat că era foarte implicată la locul de muncă.

ADVERTISEMENT

Din păcate, șocul morții ei a fost imens pentru părinți, care conform unei rude, au fost nevoiți să apeleze la sedative și perfuzii.

ADVERTISEMENT