Fotbal intern

Mesajul ultrașilor FCSB pentru medici: „Doar voi aveți sânge regal”. VIDEO

18.03.2020 | 15:50
Mesajul ultrasilor FCSB pentru medici Doar voi aveti sange regal VIDEO
ADVERTISEMENT

Grupul „Skins Berceni” care face parte din galeria FCSB-ului a afișat mai multe mesaje de susținere pentru medicii români care se luptă cu epidemia de coronavirus.

Mesajul ultrașilor FCSB pentru medici

Ultrașii FCSB din grupul „Skins Berceni” au lăsat mai multe mesaje de susținere pentru medicii care se luptă cu epidemia de coronavirus care s-a abătut și asupra României.

ADVERTISEMENT

„Sistemul medical e falimentar/ Doar voi, cei în halate albe, aveți sânge regal” a fost mesajul transmis de fanii FCSB-ului.

Acțiuni umanitare pentru cei care au nevoie de ajutor

Gheorghe Mustață, liderul grupării, a explicat că „Skins Berceni” a hotărât să facă mai multe acțiuni umanitare pentru persoanele care au nevoie de ajutor în această perioadă complicată prin care trece România.

ADVERTISEMENT

„Avem 5 echipe de câte trei oameni care așteaptă să li se ceară ajutorul. Merg pe banii lor la magazine, cumpără ce li se cere, iar apoi merg și duc oamenilor care sunt mai expuși în aceste clipe ce își doresc.

Iar pe baza bonului fiscal oamenii vor plăti cumpărăturile. Atât, drumul și restul sunt achitate de noi. Cele 5 echipe pot fi suplimentate în viitor, în cazul în care situația o va cere.

ADVERTISEMENT

Acest ajutor este valabil doar pentru locuitorii din sectorul 4, care pot trimite mesajele pe pagina de Facebook a grupării, Skins Berceni Oficial”, a mai spus Gheorghe Mustață.

Încă de aseară, pe pagina de Facebook „Skins Berceni” a fost postat un mesaj, în care ultrașii se oferă să se implice în lupta pentru combaterea coronavirusului din România, cu „armele” pe care le au la dispoziție.

ADVERTISEMENT

„Începând de mâine vom demara mai multe acțiuni umanitare, pentru a veni în sprijinul celor ce au nevoie de ajutor cât și a celor care se află în imposibilitatea de a se deplasa de la domiciliu.

Vom reveni în cursul zilei de mâine cu mai multe detalii, iar ulterior, vă așteptam pe toți cei care doriți să ajutați, alături de noi. Împreună trecem peste toate!”, s-a arătat în comunicatul grupării.

ADVERTISEMENT