Fotbal international

Mesajul unui jucător legendar: “În vizită la Cristi Chivu, viitorul antrenor al lui Inter Milano”

03.10.2018 | 08:21
Mesajul unui jucator legendar In vizita la Cristi Chivu viitorul antrenor al lui Inter Milano

Cristi Chivu este în prezent antrenor la echipa Under 14 a lui Inter Milano, iar fostul căpitan al naționalei României visează să conducă într-o bună zi echipa mare în meciurile tari din Champions League și Serie A. Chivu a fost vizitat în baza de antrenament din Milano de către Dejan Stankovic, fostul jucător legendar al lui Inter. Sârbul s-a fotografiat alături de Chivu și a postat poza pe Instagram, iar mesajul care o însoțește dă de înțeles că românul se pregătește să fie noul antrenor al lui Inter Milano.

Cei doi au fost colegi de echipă la Inter, iar acum Chivu este antrenor la Inter Milano U-14, în timp ce Stankovic este consilier UEFA. Fostul atacant sârb l-a vizitat pe Cristi Chivu în baza sportivă a lui Inter, luându-l prin surprindere pe fostul fotbalist român. Dejan Stankovic s-a fotografiat alături de Cristi și a postat poza pe contul personal de Instagram.

Dejan Stankovic îl vede pe Cristi Chivu viitorul antrenor al lui Inter Milano

Sârbul a scris și un mesaj pe rețeaua de socializare, alături de fotografia făcută împreună cu Chivu. “În vizită la viitorul antrenor al lui Inter Milano”, este mesajul care însoțește fotografia cu peste 20.000 de aprecieri din partea fanilor, semn că într-o zi l-am putea vedea pe Chivu pe banca tehnică a echipei mari. Românul a câștigat cu Inter un trofeu Champions League, 3 titluri de campion în Italia, 3 Cupe ale Italiei și o Supercupă și un Campionat mondial al cluburilor. Chivu mai are în palmares un titlu în Olanda, o Cupă a Olandei și o Supercupă, toate cu Ajax Amsterdam.

Dejan Stankovic a jucat la Campionatul Mondial pentru 3 țări diferite

Dejan Stankovic este singurul fotbalist din lume care a jucat la Campionatul Mondial pentru 3 țări diferite. A debutat pentru Iugoslavia în 1998, pe vremea când juca la Steaua Roșie Belgrad. Din 2003, Stankovic a jucat pentru Serbia și Muntenegru, după destrămarea Iugoslaviei. În cele din urmă Serbia și Muntenegru și-au declarat separat independența, iar Stankovic a ajuns să joace pentru Serbia. Fostul atacant al lui Inter are în palmares un trofeu Champions League (Inter), 6 titluri de campion în Italia (5 – Inter, 1 – Lazio), 6 Cupe ale Italiei (4 – Inter, 2 – Lazio), un Campionat mondial al cluburilor (Inter), Cupa Cupelor (Lazio), Supercupa Europei (Lazio), un titlu în Iugoslavia și 3 Cupe (Steaua Roșie Belgrad).

Tags: