News

Mesajul unui medic ATI de sărbători: „Ne putem considera și binecuvântați dacă nu avem pe nimeni în spital”

Un medic din Timișoara a transmis un mesaj cu ocazia sărbătorilor de iarnă. El a precizat că adevărații norocoși sunt aceia care nu au rude cu probleme de sănătate.
26.12.2021 | 08:45
Mesajul unui medic ATI de sarbatori Ne putem considera si binecuvantati daca nu avem pe nimeni in spital
ADVERTISEMENT

Amin Zahra, medic specialist ATI la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara a transmis că, de sărbători, oamenii ar trebui să aprecizeze mai mult ceea ce au.

Astfel, el a precizat că ar trebui să fie o mare bucurie de Crăciun, dacă toți cei dragi sunt acasă, și nu se află nici în carantină sau în izolare, dar nici nu sunt internați în spital din cauza infecției cu Covid-19.

ADVERTISEMENT

Medic din Timșoara spune care este partea bună a pandemiei

De asemenea, Amin Zahra a precizat că sărbătorile ar trebui să fie mereu doar cu familia, fără să ne extidem prea mult și să riscăm să facem petreceri în care s-ar putea răspândi coronavirusului.

Medicul ATI a transmis că aceasta este partea bună a pandemiei, deoarece famiile de pot reuni acum și să petreacă timp împreună.

ADVERTISEMENT

Adevărata bogăție este atunci când avem familia lângă noi, indiferent de felul cum arată masa de Crăciun sau poate chiar cadourile de sub brad.

O adevărată binecuvântare este aceea că ne putem reuni deoarece nimeni nu are probleme de sănătate din cauza virusului sau fără ca cineva să stea în carantină în cazul în care a sosit în țară din afară, fiind nevaccinat.

ADVERTISEMENT

Medic ATI: „Ne putem considera și binecuvântați dacă nu avem pe nimeni în spital”

“Și anul acesta, sărbătorile trebuie să fie doar în familie… Și, sincer, asta este partea bună a acestei pandemii, pentru că uneori poate doar de sărbători reușim să ne reunim!

Nu contează cât de mare și bogată este masa de Crăciun pentru că, chiar dacă până acum nu ne-am dat seama, suntem cu adevărat bogați, dacă avem toată familia în jurul nostru.

ADVERTISEMENT

Ne putem considera și binecuvântați dacă nu avem pe nimeni în izolare sau internat în spital”, a spus medicul Amin Zahra, medic specialist ATI la Spitalul Clinic Județean de Urgență Timișoara.

Totodată, specialistul a transmis și ce mesaj ar avea pacienții care ajung totuși în spital de sărbători:

„Dacă pacienții mei ar putea să vă transmită un mesaj, sunt sigur că mesajul ar fi: Să petreceți timp cât mai mult cu familia, pentru că timpul este scurt și trăim vremuri în care degetele noastre ating mai des telefonul decât oameni dragi”, a mai precizat acesta, pe rețelele de socializare.

ADVERTISEMENT