Sport

Mesajul viral al lui Dani Oţil pentru David Popovici: ”Eşti superman! Ne-ai bătut”

Oamenii de sport și vedetele TV se întrec în a-i transmite mesaje dublului campion mondial David Popovici. O postare a lui Dani Oțil a devenit virală în mediul on line.
23.06.2022 | 17:44
Mesajul viral al lui Dani Otil pentru David Popovici Esti superman Neai batut
Vedeta TV Dani Oțil, mesaj viral pentru David Popovici. Sursa foto: Editiadedimineata.ro
ADVERTISEMENT

Performanțele tânărului sportiv român David Popovici la Campionatele Mondiale de la Budapesta a creat un val de emulație în toate mediile. Vedeta TV, Dani Oțil, a postat un mesaj adresat marelui campion care s-a viralizat.

Dani Oțil: ”Ne cerem scuze pentru că nu ți-am oferit nimic, dar acum îți cerem”

David Popovici este în acest moment numele cel mai accesat pe motoarele de căutare on line. Oameni simpli, sau vedete TV, românii se întrec în mesaje pentru super campionul de la Budapesta.

ADVERTISEMENT

Dani Oțil a ales să posteze un mesaj manifest care în scurt timp s-a viralizat în mediul online. Adorația întregii lumi se va transforma rapid într-o sumedenie de reproșuri la adresa lui David Popovici, avertizează vedeta TV.

”Scuze, David Popovici! În numele meu, al colegilor de media care și-au adus aminte abia acum ca avem și sportul intitulat înot în România. Te vom peria două săptămâni. Apoi, dacă ratezi o finală sau te accidentezi, te vom tăvăli. Dar tu ești băiat deștept.

ADVERTISEMENT

Te-am auzit la primul live de la Neatza acu un an. Ne-ai dat pe spate la doar 16 ani. Nu semeni cu fotbaliștii majori cu care umplem grupajele de știri. Noi, la Neatza, am făcut prea puțin…

Ne cerem scuze pentru felul în care arată bazinele din România. Ne cerem scuze pentru că nu ți-am oferit nimic, dar acum îți cerem. Tu vei lua poate argint, cândva… Noi te vom întreba de ce nu aur… Tu vei lua bronz… Noi te vom întreba de ce nu aur”, a scris Oțil în prima parte a mesajului.

ADVERTISEMENT

”Am mai înecat până la tine”

Realizatorul emisiunii ”Neața cu Răzvan și Dani” a continuat aducând un omagiu performanțelor lui David Popovici, avertizând în același timp cât de repede vor fi uitate sacrificiile acestuia.

”Nu ne va interesa dacă te doare ceva sau dacă mai suporți să te antrenezi la ora la care alți copii de vârsta ta se întorc de la club. O să uităm orele tale de antrenament, munca părinților tăi etc… Ne va interesa să ai steagul pe cască. Și să îl tragi prin apă pe ăla de îl pune grafica tv.

ADVERTISEMENT

Tu să nu ne bagi în seamă. Semnează cu sponsori, câștigă bani, apari în reclame. Nu ne datorezi nimic. Ne poți ajuta într-un singur fel: între copiii noștri mai sunt câțiva ca tine, dar pe care îi vom îneca de mici. Am mai înecat până la tine.

Tu ești superman. Nu pentru că ai bătut recorduri. Pentru că ai bătut sistemul. Noi suntem 20 de milioane. Lucram de 30 de ani la un sistem care să te încurce. Să te bată. Ne-ai bătut. Scuze, David Popovici!”, a mai scris Oțil pe Facebook.

ADVERTISEMENT