ADVERTISEMENT
Life

Mesajul Vlăduței Lupău, după ce s-a fotografiat la spital: „Nu totul este pentru vizualizări și rating”

Autor: Andreea Stanaringa | 28.04.2021 | 17:49
Mesajul Vlăduței Lupău, după ce s-a fotografiat la spital: „Nu totul este pentru vizualizări și rating”
Motivul pentru care Vlăduța Lupău a ajuns la spital. Ce a transmis cântăreața. Sursa foto: Instagram

Vlăduța Lupău a ajuns la spital în dimineața zilei de ieri, însă nu a oferit niciun detaliu legat de intervenția pe care a suferit-o, dezvăluind abia acum motivul pentru a care a ajuns pe mâna medicilor. 

ADVERTISEMENT

Interpreta de muzică populară este o persoană foarte discretă atunci când vine vorba de viața ei personală și a precizat că a suferit două operații în decurs de patru luni. Nu este vorba despre intervenții estetice, așa cum au speculat internauții în mediul online.

Din fericire, artista pare să se simtă mai bine, pentru că a postat o fotografie în care ține un buchet mare de flori în brațe, zâmbind larg la cameră.

Motivul pentru care Vlăduța Lupău a ajuns la spital. Ce a transmis cântăreața

Deși a oferit mai multe detalii despre internare, Vlăduța Lupău nu a specificat care sunt motivele pentru care a fost nevoită să-și facă o intervenție, spunând că nu trebuie să facă public fiecare detaliu din viața ei, mai ales atunci când este vorba de sănătate.

ADVERTISEMENT

Mai mult, vedeta a ținut să sublinieze că postările de pe rețelele sociale ale persoanelor publice nu sunt făcute doar pentru vizualizări, așa că a ales să nu vorbească prea mult despre problemele cu care se confruntă.

„În ultimele 4 luni am trecut prin 2 operații destul de dificile (NU ESTETICE!) fiecare fiind o reușită, sper! 🙏🏼 Vreau doar să vă mulțumesc pentru mesaje și să vă spun că în spatele fiecărui artist/persoană publică … stă un om.

Și unele povești trebuie să rămână nespuse… nu totul este pentru vizualizări și rating! Vă 💛!”, a scris interpreta pe contul de Instagram.

ADVERTISEMENT

 

Vezi această postare pe Instagram

 

O postare distribuită de Vlăduța Lupău (@vladutalupau)

Fanii au înțeles situația și i-au lăsat sute de mesaje la postarea de pe Instagram, urându-i multă sănătate. „Draga noastra, noi suntem și vom fi alături de tine întotdeauna orice s-ar întâmpla. Te iubim mult”, „Însănătoșire grabnică”, „Ai grijă de tine”, au fost doar câteva dintre comentariile urmăritorilor.

Nici comentariul de la Adrian Rus, partenerul ei de viață, nu a lipsit, care i-a scris „Iubirea mea” soției lui, alături de un emoticon cu inimioară. Și cântărețul Adi Sînă i-a transmis un scurt „Sănătate” interpretei de muzică populară.

ADVERTISEMENT
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
ADVERTISEMENT
A apărut revista SuperEuro
  • SuperEuro, cea mai tare revistă glossy dedicată Euro 2020
  • SUPEREURO: 164 de pagini premium, la doar 10 lei!