Life

Mesajul vulgar pe care l-a primit Delia pe Instagram: „Am fantezii cu tine”

18.10.2020 | 18:55
Mesajul vulgar pe care la primit Delia pe Instagram Am fantezii cu tine
ADVERTISEMENT

Delia a postat o serie de imagini în care apare cățărată înt-un copac, iar acesta a fost oportunitatea pe care unul dintre admiratorii cântăreței nu a ratat-o pentru a-i transmite un mesaj surprinzător.

”Delia, am fantezii cu tine de când avea 11 ani”, spune bărbatul. Cântăreața nu i-a răspuns în niciun fel, dar nici nu a părut deranjată de confesiunea acestuia, mesajul rămânând acolo în continuare.

ADVERTISEMENT

Solista este foarte activă în mediul online, își informează admiratorii cu privire la ultimele noutăți din viața ei și îi pune la curent cu toate destinațiile de vacanță.

Mesajul indecent al fanului Deliei a stârnit reacția celorlalți internauți

Delia
Mesajul surprinzător pe care l-a primit Delia pe Instagram
Sursa foto: Instragram
Colaj: Fanatik

Cum Delia nu a comentat nimic cu privire la mărturisirea bărbatului, cei ce au reacționat au fost ceilalți fani ai artistei „Și acum zici că ai 12 ani”, i-a transmis un alt fan bărbatului.

ADVERTISEMENT

„Te bagi în seamă aiurea”, răspunde primul, timp în care o femeie îl ceartă ironic ”de nu te băgai tu, poate-i ieșea combinația”.

Cântăreața nu pare a fi una dintre persoanele tolerante cu admiratorii impertinenți. La începutul acestui an a avut loc un episod în care i-a răspuns acid unei fane, doar pestru că respectiva a pus o întrebare care a deranjat-o pe vedetă.

ADVERTISEMENT

„La ce doctor ai apelat pentru corectarea buzelor? Au ieșit super frumos. Și așa ți-au rămas în continuare!”, a întrebat-o o femeie, fără rele intenții. Răspunsul artistei a fost unul care, mai mult ca sigur, nu a satisfăcut-o pe admiratoare.

”Mamă, asta sună ca și când am avut buză de iepure și m-am operat… N-am corectat nimic, ca să-ți răspund. Iar lucrurile astea sunt intime, sunt ca mersul la ginecolog. Nu se discută pe Instagram. Să mă apuc acum să spun unde mi-am făcut plombele sau unde mă epilez și cu ce”, este răspunsul blondei, vizibil iritată.

ADVERTISEMENT

În apărarea femeii, un bărbat a certat-o pe solistă: „Delia, dacă te plăteau să le faci reclamă sigur nu mai erau intime lucrurile astea. Cred că ai fi putut să-i răspunzi altfel fetei, că doar nu ți-a dat în cap. Ba din contră, te admira!”, a spus unul dintre urmăritorii ei, potrivit capital.ro.

ADVERTISEMENT