MESERIAŞUL ZILEI: Aaron Ramsey duce Ţara Galilor în ”optimi”!

Claudiu Melinte   
în Euro 2016
22/06/2016, 00:01
MESERIAŞUL ZILEI: Aaron Ramsey duce Ţara Galilor în ”optimi”!

Ţara Galilor a învins Rusia cu 3-0 şi s-a calificat de pe primul loc al grupei B în optimile de finală. Şase puncte au strîns galezii, aceştia pierzînd la Euro doar cu Anglia, scor 1-2.

Vezi VIDEO cu golul şi ”assistul” lui Ramsey

Bale a marcat din nou pentru Ţara Galilor şi a devenit golgheterul la zi al turneului cu trei reuşite. N-a fost el omul meciului cu Rusia, ci Aaron Ramsey! Fotbalistul legitimat la Arsenal a intrat foarte bine în meci, iar în minutul ”11” deja îşi trecea numele pe tabela de marcaj. Filmul golului: Ramsey s-a demarcat excelent prin spatele apărătorilor ruşi, a rămas singur cu Akinfeev şi l-a executat pe acesta din urmă cu o scăriţă subtilă. Mijlocaşul în vîrstă de 25 de ani a mai avut o ”sclipire”. Era minutul 67 al partidei, scorul deja 2-0 pentru galezi, insa Ramsey n-a vrut să se termine aşa. A primit o pasă în preajma careului advers, l-a aşteptat pe Bale să vină din flancul stîng şi i-a pasat acestuia excelent pentru 3-0!

”Efectul” Ramsey

Aaron Ramsey este omul care prevesteşte moartea! La o zi după ce înscrie, o persoană cunoscută trebuie să moară… ”E un fel de blestem asociat cu golurile sale”, spun englezii de la Daily Mail, cei care au şi descoperit legăturile morbide între golurile sale şi decesul unor persoane cunoscute. Totul a început pe 1 mai 2011. Ramsey dă gol pentru Arsenal, a doua zi este anuntat decesul lui Osama Bin Laden. Tot în 2011, galezul marchează împotriva lui Tottenham, a doua zi moare fondatorul Apple, Steve Jobs. Ultima oară cînd a lovit ”blestemul Ramsey”, a fost la începutul lui 2016. Pe 9 ianuarie marchează contra lui Sunderland, a doua zi, David Bowie părăseşte această lumea. Şi mai ciudat, 4 zile mai tîrziu marchează împotriva lui Liverpool şi moare actorul Alan Rickman cunoscut pentru rolurile din Harry Potter şi Die Hard. Sperăm că nu mai moare nici o vedetă după reuşita din meciul cu Rusia.

Alte ”victime” ale ”blestemului Ramsey”: Muammar Gaddafi, Whitney Houston, Paul Walker, Robin Williams.

Închide ×