Cele mai citite

MESERIAŞUL ZILEI: Leonardo Bonucci. ”Conte, ia-l la Chelsea!”

Italia nu-i mai simte lipsa lui Andreea Pirlo. Îl are pe Leonardo Bonucci. Fundaşul ”Squadrei Azzurra” a trimis o pasa cum rar vezi. În minutul 32 al partidei Belgia - Italia, fundaşul lui...
14.06.2016 | 18:28
ADVERTISEMENT

Italia nu-i mai simte lipsa lui Andreea Pirlo. Îl are pe Leonardo Bonucci. Fundaşul ”Squadrei Azzurra” a trimis o pasa cum rar vezi. În minutul 32 al partidei Belgia – Italia, fundaşul lui Juventus era în propria jumătate, exact în cercul de la centrul terenului. I-a simţit plecarea lui Giaccherini şi i-a servit acestuia din urmă o pasă genială. Italienii au mai marcat o dată pînă la finalul meciului, prin Pelle. 2-0 a fost rezultatul final, iar Belgia se anunţă din nou o deziluzie, în timp ce Italia – surpriza plăcută!

Cifrele lui Bonucci cu Belgia:
19 pase complete dintr-un total de 23 expediate
4 respingeri
doua intercepţii
o pasă de gol

Khedira şi Carragher l-au lăudat după meci

”Educaţie pentru orice fundaş în această seară. Apărători veritabili cei trei italieni. Conte trebuie să-i transfere pe Chiellini şi Bonucci la Chelsea”, a scris Jamie Carragher pe contul său de Twitter, imediat după meci. Ca o paranteză, Antonio Conte, selecţionerul Italiei, va pleca după Euro la Chelsea. Sami Khedira a fost uluit şi el de prestaţia lui Bonucci: ”Ce pasă!”. Bonucci a vorbit după meci, însă a fost ceva mai rezervat în ceea ce priveşte prestaţia sa. În schimb, a anunţat planurile mari ale italienilor: ”Această victorie ne-a adus trei puncte. Este doar începutul. Vrem să surprindem multă lume. De mîine începem să ne gîndim la meciul cu Suedia”, a spus fundaşul în vîrstă de 29 de ani.

ADVERTISEMENT

carraghgjer

khedira

ADVERTISEMENT

italia

Vezi aici VIDEO cu pasa de gol a lui Bonucci

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri