Life

Mesajul uimitor al Roxanei Blenche după înfrângerea de la Chefi la cuțite. Îți dau lacrimile

17.12.2020 | 10:54
Mesajul uimitor al Roxanei Blenche dupa infrangerea de la Chefi la cutite Iti dau lacrimile
ADVERTISEMENT

Roxana Blenche a fost una dintre favoritele juraților și a telespectatorilor în cursa pentru cel mai bun bucătar de la Chefi la cuțite. Ea a pierdut în fața lui Ionuț Belei, câștigătorul celei de-a 8-a ediții a show-ului culinar de la Antenă. Fosta concurentă a postat un mesaj emoționant pe pagina de Facebook după înfrângere.

Deși își dorea să fie prima femeie din România care câștigă un show culinar, Roxana Blenche a pierdut această cursă, însă revine cu forțe proaspete, iar viața ei se va schimba cu siguranță de acum înainte, chiar dacă nu a ieșit învingătoare de această dată.

ADVERTISEMENT

Tânăra le-a promis celor care au urmărit-o că va continua să practice meseria de bucătar și a ținut să le mulțumească mai multor persoane pentru sprijin. Cel mai emoționant mesaj este cel către tatăl ei, care nu se mai află printre noi.

„Drumul meu abia începe! Această experiență doar mi-a pornit pofta de luptă , pofta de competiții și pofta de “bucătărie”! Vă mulțumesc tuturor, deoarece ați fost alături de mine și ați făcut această experiență să fie de un milion de ori mai frumoasă.

ADVERTISEMENT

Echipa a fost alături de mine, iar fără de ea nu aș fi fost aici ! AZI MĂ RIDIC ÎN FAȚA VOASTRĂ ȘI VĂ MULȚUMESC ATÂT CĂ OM, CÂT ȘI CĂ BUCĂTAR ! Azi, ziua mea a fost mai frumoasă datorită vouă, azi nu am să fiu supărată deoarece am câștigat mult mai mult decât premiul cel mare, am câștigat respectul și inimile voastre!

Vreau să mulțumesc echipei că a luptat alături de mine până în ultima clipă! Vreau să îi mulțumesc lui Chef Florin Dumitrescu că a avut încredere în mine și m-a susținut până la final. Vreau să îi mulțumesc mentorului și “tatălui meu” Chef Cezar Munteanu pentru că m-a învățat să fiu un bucătar profesionist și om în același timp.

ADVERTISEMENT

Vreau să îi mulțumesc lui Chef George Valery și Chef Claudio Costea pentru bucătarul care m-au învățat să devin.

Și mai am să vă zic două cuvinte : TE IUBESC, mami, pentru că ai fost lângă mine mereu. Alexandra, ai crezut în mine chiar și atunci când eu nu! Tati, ești mereu alături de mine de acolo de sus. Cătălin, tu ai știut mereu ce pot și ai știut unde pot ajunge. Semnat: BLENCHEF”, a scris Roxana Blenche pe Facebook.

ADVERTISEMENT

Roxana Blenche are 27 de ani, iar prima dată când a început să ia contact cu bucătăria a fost în 2015, când se pregătea să devină inginer zootehnist. Totul a fost pură întâmplare, însă s-a dovedit a fi meseria care i se potrivește cel mai bine.

ADVERTISEMENT
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am...
Adriana a spus secretul intim ținut pe durata căsătoriei cu vedeta internațională: „N-am vrut să-l supăr”
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească...
De unde poate obține România un munte de bani în loc să crească taxe și impozite. Expert: „Ne-am permite tot ce avem nevoie”
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris!...
BREAKING NEWS! Simona Halep nu va participa la Jocurile Olimpice de la Paris! Ghinioanele nu se mai termină pentru tenismenă
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine:
Trucul prin care Roxana cumpără bilete de avion mai ieftine: "Evit, pentru că sunt mult mai scumpe"
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany,...
Mă răsfaţă! Iubita cu 24 de ani mai tânără a lui Arpad Paszkany, viaţă de lux! Destinaţia de vis în care îşi va petrece vara
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu:
Ilinca Vandici, mesaj neașteptat pentru Bianca Drăgușanu: "Nu te mai posta cu abundență, lux. Ține-le pentru tine". Ce a dezvăluit Teo Trandafir despre Gabi Bădălău
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
PENSIONARII avantajați în SEPTEMBRIE. Cum se aplică MAJORĂRILE
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Cine este tinerica pentru Bebe Cotimanis și-a părăsit soția
Mihaela Rădulescu rivală cu Ileana Badiu. Cele două au împărțit același bărbat
Mihaela Rădulescu rivală cu Ileana Badiu. Cele două au împărțit același bărbat
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de...
Fosta soție a lui Bordea, mesaj halucinant pe Internet, la un an de la divorț: „Câteodată îți vine să mori”
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a...
Cauza morții Raisei, fetiţa de doi ani găsită fără viață pe câmp, a fost stabilită. Detalii cu puternic impact emoțional
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze...
Cine a fost românca pe care Michael Jackson și-a dorit să o viziteze atunci când a venit în România. Înainte de concert, superstarul a mers să o vadă la azil