Messi, învins categoric de Ronaldo în ultimii cinci ani din Ligă. Cum arată statisticile celor doi

Tibi Demeter   
in Fotbal international
11/04/2018, 16:03
Messi, învins categoric de Ronaldo în ultimii cinci ani din Ligă. Cum arată statisticile celor doi GALERIE FOTO

Cristiano Ronaldo i-a luat faţa în ultimii ani lui Leo Messi, iar acest lucru este reflactat cel mai bine de evoluţiile din Liga Campionilor pe care le-au avut cei doi. În ciuda faptului că portughezul a ajuns deja la 33 de ani, se pare că vârsta nu îl împiedică să se ridice la cel mai înalt nivel. 

Ibericul a câştigat de trei ori Liga Campionilor în ultimele cinci sezoane şi a reuşit să marcheze 69 de goluri în 57 de partide şi a oferit alte 21 de pase decisive colegilor. Ronaldo l-a depăşit astfel clar pe Messi, cel care a câştigat un singur trofeu UEFA Champions League în ultimii cinci ani şi a înscris de 46 de ori în cele 41 de partide disputate şi a pasat decisiv de doar 11 ori. VEZI ÎN GALERIA FOTO STATISTICILE

Cristiano Ronaldo îşi poate îmbunătăţi cifrele

Starul lui Real Madrid are şanse mari să ajungă în semifinalelel Ligii Campionilor în acest sezon, dacă trupa de pe Santiago Bernabeu nu pierde la mai mult de trei goluri returul cu Juventus. Ronaldo ar putea astfel încă trei meciuri în această stagiune.

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×