Fotbal international

Messi a refuzat să dea mâna cu arbitrul partidei Barcelona – Girona. Video

24.09.2018 | 16:46
Messi a refuzat sa dea mana cu arbitrul partidei Barcelona  Girona Video

Cea mai mare surpriză din weekend s-a produs pe camp nou, acolo unde Barcelona și Girona au remizat 2-2, într-o partidă în care gazdele au avut un jucător eliminat încă din minutul 35.

Barcelona conducea cu 1-0 în momentul când Lenglet a fost eliminat în minutul 35 pentru lovirea cu cotul a unui adversar. Din acel moment, Girona a preluat neașteptat controlul jocului și a marcat de două ori prin Stuani, pentru ca Pique să stabilească scorul final în minutul 63.

Messi a refuzat să dea mâna cu arbitrul

La finalul partidei, Lionel Messi, marcator în minutul 19, i-a reprosat lui Gil Manzano maniera de arbitraj, refuzând să dea mâna cu acesta. Gestul său a făcut repede înconjurul internetului, părerile fanilor fiind împărțite. Desigur, toți fanii Barcelonei au aprobat reacția lui Messi, dar au fost și destui fani neutri care l-au criticat pe argentinian.

Gestul lui Messi este cu atât mai controversat, cu cât starul Barcelonei este recunoscut pentru sportivitatea sa. Acesta va participa la gala FIFA The Best programată azi la Londra, deși nu se află pe lista nominalizaților pentru jucătorul anului. Messi are un singur cartonaș roșu primit în toată cariera, venit la numai două minute de la debutul său în naționala Argentinei.

După acest meci, Lionel Messi și Cristhian Stuani se află la egalitate în ierarhia golgheterilor din La Liga, fiecare marcând câte cinci goluri în primele cinci runde.

Barcelona e lider în Spania, cu patru victorii și o remiză, la fel ca rivala Real Madrid, doar că echipa lui Ernesto Valverde are un golaveraj mai bun, 16-5. Giorna a început sezonul foarte bine, ocupând locul 6, cu opt puncte adunate până acum.

În următoarea etapă, programată la mijlocul acestei săptămâni, Barcelona are meci pe terenul lui Leganes, cea mai slabă echipă din Spania la ora actuală, cu un singur punct luat în cele cinci runde scurse până acum. În comparație, Girona va primi vizita lui Betis Sevilla.

 

Tags: