Fotbal international

Leo Messi a participat la ultimul antrenament înainte de „El Clasico”. Va juca în Cupa Spaniei? Video

05.02.2019 | 20:05
Leo Messi a participat la ultimul antrenament inainte de El Clasico Va juca in Cupa Spaniei Video

FC Barcelona va întâlni miercuri, 6 februarie, pe Real Madrid, în semifinala Cupei Regelui Spaniei. Suflarea blaugrana stă cu sufletul la gură să vadă dacă Lionel Messi va juca în penultimul act al Cupei. Argentinianul a suferit o accidentare destul de gravă în partida din ultima etapă din La Liga, în compania Valenciei și este incert pentru „El Clasico” de miercuri.

Leo Messi a suferit o accidentare destul de serioasă în repriza secundă a partidei Barcelonei în compania Valenciei, terminată cu scorul de 2-2. În acest meci, Messi a înscris ambele goluri ale formației sale. El a fost lovit puternic de un jucător advers și a avut nevoie minute bune de îngrijiri medicale. Cu toate acestea, Leo a rămas pe teren până la finalul partidei, chiar dacă era vizibil deranjat de accidentarea suferită. La finalul partidei, Ernesto Valverde a declaratcă vedeta sa „Are o contractură, dar nu știu cât de gravă este. Trebuie să așteptăm pentru a vedea ce spun medicii”.

Leo Messi a fost prezent la ultimul antrenament dinainte de „El Clasico”

Cu toate acestea, Leo Messi a participat la ultimul antrenament, disputat cu o zi înainte de „El Clasico”. Jurnaliștii de la Marca au fost prezenți în perioada dedicată presei și au relatat că Messi nu a dat semne că ar fi accidentat. „Lionel Messi s-a pregătit normal, nimic nu a indicat că nu va fi disponibil pentru El Clasico. Cu toate acestea, o decizie finală va fi luat de jucător și antrenor la finalul antrenamentului, în funcție de cum se simte fotbalistul”, notează jurnaliștii iberici.

FC Barcelona și Real Madrid au picat împreună în semifinalele Cupei Regelui Spaniei. Prima partidă se va juca miercuri, de la ora 22:00, pe Camp Nou. Barcelona și Real s-au întâlnit o singură dată în acest sezon, în turul din La Liga, în care din nou Messi a ratat meciul. Partida s-a desfășurat și atunci pe Camp Nou, iar gazdele s-au impus cu 5-1. În cealaltă semifinală se vor întâlni Betis Sevilla și FC Valencia.