Fotbal international

Messi ameninţă conducerea Barcei: “Dacă pleacă Suarez, plec şi eu”

Lionel Messi nu mai vrea ca jucătorii de valoare să o parăsească pe Barcelona. Argentinianul este conştient că plecarea lui Suarez ar destabiliza echipa. Situaţia delicată prin care trece...
27.10.2017 | 18:18
Messi ameninta conducerea Barcei Daca pleaca Suarez plec si eu

Lionel Messi nu mai vrea ca jucătorii de valoare să o parăsească pe Barcelona. Argentinianul este conştient că plecarea lui Suarez ar destabiliza echipa. Situaţia delicată prin care trece Luis Suarez  este înţeleasă pe deplin de starul argentinian , care nu vrea şă-şi imagineze o posibilă despărţire  al atacantului de Barcelona. Speculaţiile despre trecerea lui Suarez la altă echipă au apărut în urma formei slabe prin care trece  atacantul. În campionat are doar 3 goluri marcate în 6 apariţii şi în Liga Campionilor nu a reuşit să marcheze niciun gol în 3 meciuri disputate.

Messi are două motive pentru care nu ar vrea ca Luis Suarez sa părăsească trupa blaugrana. Primul motiv este valoarea de neconstestat al uruguayanului, fiind considerat de Messi , cel mai bun număr 9 din lume. Al doilea motiv este relaţia strânsă de prietenie dintre cei doi, Suarez fiind cel mai bun prieten din vestiarul echipei.

Messi: ” Dacă Suarez pleacă, plec şi eu”

Messi a ameninţat conducerea Barcelonei cu plecarea sa în cazul în care Luis Suarez pleacă, anunţă ziarele din Spania. Tot el a discutat personal cu atacantul din Uruguay pe care l-a liniştit şi l-a asigurat că nu este nicio şansă ca el să fie îndepărtat de la club.

Singurul jucător care ar putea acoperi eventualul gol lăsat de Suarez ar fi Paco Alcacer. Atacantul spaniol este rezerva sa şi nu este văzut cu ochi buni de Messi care îl consideră a fi un atacant cu o valoare scăzută pentru Barcelona.

Luis Suarez a fost cumpărat de Barcelona în vara anului 2014 de la Liverpool, cu suma de 82 milioane de euro.