Sport

Lionel Messi și-a scos la vânzare apartamentul de lux de la Miami. Cât valorează acesta

Visul fanilor de a-l vedea pe Lionel Messi evoluând în campionatul nord-american este tot mai greu de împlinit. Starul argentinian și-a scos la vânzare apartamentul din Miami.
04.11.2021 | 16:55
Lionel Messi sia scos la vanzare apartamentul de lux de la Miami Cat valoreaza acesta
ADVERTISEMENT

Până să semneze cu PSG, pentru Lionel Messi viitorul era extrem de bine conturat. Încă doi, trei ani la Barcelona și apoi final de carieră în campionatul nord-american, la Inter Miami.

Clubul deținut de fostul internațional englez David Beckham părea să fie alegerea lui Lionel Messi pentru ultimii ani de carieră. Starul argentinian și-a și cumpărat un apartament de lux în Miami, pe care acum l-a scos la vânzare.

ADVERTISEMENT

Cât cere Lionel Messi pe apartamentul pe care l-a scos la vânzare

Adulat pe toate meridianele lumii, Lionel Messi chiar a luat în calcul o ultimă oprire în carieră la Miami, pentru a evolua în tricoul echipei patronate de David Beckham.

De altfel, și tatăl fotbalistului, care este și impresarul lui, a anunțat la un moment dat că Inter Miami va fi ultima echipă a lui Lionel Messi înainte să agațe ghetele în cui.

ADVERTISEMENT

Lucrurile au luat o întorsătură neașteptată în momentul în care Barcelona, din cauza datoriilor uriașe, nu a mai putut înregistra contractul lui Lionel Messi, deși acesta acceptase o diminuare considerabilă a salariului.

În cele din urmă argentinianul a semnat cu PSG, iar acum pare decis să-și vândă proprietatea din Miami pentru o sumă exorbitantă, cu aproape 500 de mii de dolari mai mult decât o achiziționase.

ADVERTISEMENT
Sursa foto: Mansion Global

5,7 milioane de dolari cere Lionel Messi pe apartamentul pe care în 2019 l-a achiziționat pentru suma de 5,3 milioane de dolari.

Apartamentul este situat într-un turn, iar accesul auto este facilitat de un lift special

Proprietatea lui Lionel Messi din Miami este de fapt un duplex situat într-un turn al complexului Porsche Design Tower, un proiect rezidențial ultra luxos.

ADVERTISEMENT
Sursa foto: The Sun

Dăsfășurat pe o suprafață de 300 de metri pătrați, apartamentul are două niveluri, patru dormitoare, plus unul de serviciu și dispune de cinci băi.

Bucătărie și piscină în aer liber, vedere la mare și un lift special conceput care să permită accesul în proprietate la volanul mașinii sunt alte detalii care ilustrează luxul casei lui Lionel Messi, din Miami.

Argentinianul traversează o perioadă dificilă la vicecampioana Franței, PSG, și a dezvăluit că la finalul contractului și-ar dori să fie primit în bordul de conducere al fostei sale echipe FC Barcelona.

ADVERTISEMENT
Tags: