Vedeta din fotbalul american, Tom Brady, fan al lui Leo Messi

Ionut Neamţu    Sorin Dumitrescu   
in Fotbal international
02/02/2018, 10:15
Vedeta din fotbalul american, Tom Brady, fan al lui Leo Messi GALERIE FOTO

Duminică va avea loc Superbowl, finala campionatului de fotbal american, în care se vor afla faţă în faţă New England Patriots şi Philadelphia Eagles. Pe teren vedeta absolută va fi veteranul lui Patriots, Tom Brady, care la 40 de ani va încerca să cucerească al şaselea inel de campion, ceea ce ar însemnna un record absolut.

Întrebat de ziariştii americani cu cine s-ar compara din lumea soccerului, Maradona sau Messi, legenda celor de la New England, a declarat că este un mare fan al vedetei de la FC Barcelona şi că îi place foarte mult să se uite la meciuri, în special la partidele catalanilor.

Messi l-a făcut să iubească soccerul

“Îl iubesc pe Messi, cred că este un fotbalist fantastic. Îmi place la nebunie fotbalul şi urmăresc acest sport de foarte multă vreme. Sunt totuşi puţin mai bătrân decât Messi, însă nu chiar atât de bătrân încât să-l fi văzut pe Maradona”.
 
Tom Brady spune că în mare măsură pasiunea pentru soccer i s-a născut în special prin faptul că a urmărit meciurile Barcelonei şi a avut bucuria să descopere un jucător fantastic în persoana lui Leo Messi, care e capabil, în opinia sa, să inventeze absolut orice pe gazon.

Ştirea MOMENTULUI

Edi Iordănescu lămurește „cazul Ioniță”: „A fost cea mai dureroasă decizie pentru mine”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.