Vedeta din fotbalul american, Tom Brady, fan al lui Leo Messi

primera division, fc barcelona, leo messi, tom brady, superbowl,  new england patriots

Unul dintre protagoniştii finalei NFL, veteranul lui New England Patriots, Tom Brady, este fanul lui Leo Messi, el urmărind frecvent meciurile Barcelonei.

Duminică va avea loc Superbowl, finala campionatului de fotbal american, în care se vor afla faţă în faţă New England Patriots şi Philadelphia Eagles. Pe teren vedeta absolută va fi veteranul lui Patriots, Tom Brady, care la 40 de ani va încerca să cucerească al şaselea inel de campion, ceea ce ar însemnna un record absolut.

Întrebat de ziariştii americani cu cine s-ar compara din lumea soccerului, Maradona sau Messi, legenda celor de la New England, a declarat că este un mare fan al vedetei de la FC Barcelona şi că îi place foarte mult să se uite la meciuri, în special la partidele catalanilor.

Messi l-a făcut să iubească soccerul

"Îl iubesc pe Messi, cred că este un fotbalist fantastic. Îmi place la nebunie fotbalul şi urmăresc acest sport de foarte multă vreme. Sunt totuşi puţin mai bătrân decât Messi, însă nu chiar atât de bătrân încât să-l fi văzut pe Maradona".
 
Tom Brady spune că în mare măsură pasiunea pentru soccer i s-a născut în special prin faptul că a urmărit meciurile Barcelonei şi a avut bucuria să descopere un jucător fantastic în persoana lui Leo Messi, care e capabil, în opinia sa, să inventeze absolut orice pe gazon.