Nicio categorie

Messi, atacat de un campion mondial! ”Ai jucat un rol foarte trist”

Autori: Ionut Neamţu, Traian Terzian | 01.07.2018 | 09:36
Lionel Messi a fost atacat de fostul campion mondial Osvaldo Ardiles, după ce Argentina a fost eliminată de Franța în optimile de finală ale CM 2018

Superstarul Lionel Messi a fost atacat de Osvaldo Ardiles, campion mondial cu naționala Argentinei în 1978, după ce reprezentativa ”pumelor” a fost învinsă de Franța în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia.

”Ai jucat un rol foarte trist la această Cupă Mondială. Când lucrurile nu mergeau bine (şi au fost multe la această ediţie) aşteptam mai mult de la tine. Să fii lider, de exemplu. Nu să renunţi la luptă. La sfârşitul zilei, îţi mulţumesc foarte mult pentru golul special contra Nigeriei şi îţi urez toate cele bune în viitor”, a scris Osvaldo Ardiles pe contul de Twitter.

Messi și Sampaoli, atacați de un campion mondial: ”A avut un singur plan”

Fostul campion mondial nu l-a atacat doar pe Messi, ci și pe selecționerul Jorge Sampaoli: ”Inconsistenţa lui, indecizia lui, lipsa lui de decizie au jucat un rol important în rolul trist pe care l-am avut. A existat un singur plan: mingea la Messi şi apoi aşteptam miracolul. Avem jucători de foarte mare nivel. Messi e cel mai bun din lume. Otamendi şi Aguero sunt figuri importante în Premier League. Icardi, Higuain şi Dybala, în fotbalul italian. Din aceşti cinci jucători, azi a jucat unul singur”.

Osvaldo Ardiles a precizat că așteaptă figuri noi la naționala Argentinei: ”Sampaoli nu a ştiut niciodată care e ce mai bună echipă. Nici cea mai potrivită formulă tactică. Apărare de 3? De 4?Vreau să văd feţe noi, să învăţăm din multele greşeli şi să înceapă reconstrucţia”.

Jorge Sampaoli și Lionel Messi au fost atacați de fostul campion mondial Osvaldo Ardiles, după ce Argentina a fost eliminată de Franța în optimile de finală ale CM 2018
Jorge Sampaoli și Lionel Messi au fost atacați de fostul campion mondial Osvaldo Ardiles, după ce Argentina a fost eliminată de Franța în optimile de finală ale CM 2018

Echipa națională a Argentinei a fost eliminată în optimile de finală ale Campionatului Mondial din Rusia, după ce a fost învinsă, sâmbătă, la Kazan, cu scorul de 4-3 de reprezentativa Franței.

După această înfrângere, Javier Mascherano, cel mai selecționat jucător argentinian, și-a anunțat retragerea. El a fost urmat de mijlocașul Lucas Biglia, dar presa sud-americană a scris că 10 fotbaliști din lotul lui Javier Mascherano ar putea renunța la națională.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 841. 32 pagini + CD. Doar 10lei!