Fotbal international

Messi a semnat contractul pe viaţă! Câţi bani va lua până în 2022

Telenovela prelungirii contractului lui Leo Messi la Barcelona se apropie de final. Directorul executiv al Barcelonei, Oscar Grau, a declarat că Messi are contract pe viaţă cu catalanii. Leo Messi...
22.10.2017 | 00:02
Messi a semnat contractul pe viata Cati bani va lua pana in 2022

Telenovela prelungirii contractului lui Leo Messi la Barcelona se apropie de final. Directorul executiv al Barcelonei, Oscar Grau, a declarat că Messi are contract pe viaţă cu catalanii. Leo Messi a amânat destul de mult semnarea noului contract cu Barcelona. Starul argentinian intră în iarnă în ultimele 6 luni de contract şi a refuzat deja de câteva ori propunerile catalanilor. Dar, directorul executiv al Barcelonei, Oscar Grau, a declarat că Messi a semnat noul contract şi va rămâne pe viaţă la clubul catalan.

”Vă informăm faptul că jucătorul nostru Lionel Messi şi-a reînnoit înţelegerea pe o perioadă de patru ani, dar clubul îi va oferi un contract pe viaţă”, a spus Oscar Grau. Oficialul nu a spus ce salariu va avea starul argentinian, însă se speculează că Messi va câştiga 30.000.000 de euro pe an! Anunţul a fost făcut în Adunarea Generală de sâmbătă la care au fost invitaţi să participe mai mulţi socios şi parteneri ai grupării catalane. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Messi, clauză de reziliere de 300 de milioane de euro

Conform actualului contract, valabil până în 2022, argentinianul în vârstă de 30 de ani are stipulată o clauză de reziliere în valoare de 300 de milioane de euro. Messi a fost dorit insistent de Manchester City, club care a fost dispus să plătească clauza de reziliere de 250 de milioane de euro. Mai mult, City l-a curtat pe Messi şi în ultimul timp şi a încercat să îl transfere în vară din postura de jucător liber promiţându-i cel mai mare salariu din istoria fotbalului.

Leo Messi a debutat la echipa catalană în anul 2004 şi a câştigat de 5 ori “Balonul de Aur”. Argentinianul a câştigat 29 de trofee cu FC Barcelona, 4 dintre ele fiind trofee Champions League. Messi este în mare formă în actuala stagiune având deja 15 goluri în toate competiţiile pentru catalani. El a reuşit şi un hattrick în meciul decisiv pentru calificarea Argentinei la CM 2018, 3-1 cu Ecuador.