Mister lămurit! Ce pastile avea Messi în jambiere cu Olympiakos

barcelona, liga campionilor, olympiakos, lionel messi, pastile, jambiere

Publicatia catalană Sport a scris după meciul cu Olympiakos Pireu din Liga Campionilor că Lionel Messi a luat o pastilă de glucoză în timpul partidei câştigate de catalani, scor 3-1. Însă, Sport Catalunya a venit cu mai multe detalii pe această temă, după ce au descoperit că pastilele luate de starul argentinian au ca scop reducerea acidităţii din stomac. Messi joacă adesea cu o pastilă de Almax în jambiere din această cauză.

Jurnaliştii catalani scriu că Lionel Messi continuă să aibă probleme cu stomacul, el confruntându-se de-a lungul ultimilor ani cu acididate şi senzaţii de vomă. De altfel, argentinianul a mai fost surprins vomitând pe teren, în timpul partidelor. Momentul a fost surprins de camerele de televiziune, însă nu s-a putut vedea ce a luat jucătorul argentinian. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

Messi a luat pastila în minutul 10

În mintul 10, Messi a scos ceva din jambiere şi apoi a dus mâna la gură. Un jurnalist spaniol a explicat că era vorba de o tabletă de glucoză şi că este normal ca sportivii să le folosească în primele 15 minute de efort, când receptivitatea muşchilor este maximă. Alţi specialişti consideră mai eficientă folosirea glucozei între încălzire şi startul partidei.

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA H pentru a vedea toate rezultatele meciurilor de azi din Liga Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de astăzi

Echipa FC Barcelona a învins, miercuri, pe teren propriu, cu scorul de 3-1 (1-0), formaţia elenă Olympiakos Pireu, în etapa a treia a Grupei C a Ligii Campionilor, meci în care catalanii au jucat din minutul 42 cu un jucător mai puţin, după eliminarea lui Pique. Au marcat Nikolaou 18 (autogol), Messi 61 şi Digne 64, respectiv Nikolaou 89.

viewscnt
OraPostulSportEveniment
21:45
Uefa Champions League Juventus - Fc Barcelona
1 EUR4.6551 lei+0,0082
1 USD3.9650 lei+0,0236
1 XAU163.2575 lei-0,4004