Fotbal intern

“Messi” de România s-a săturat și vrea să plece! La echipă din Casa Pariurilor Liga 1 poate să ajungă. EXCLUSIV

30.08.2019 | 18:00
Messi de Romania sa saturat si vrea sa plece La echipa din Casa Pariurilor Liga 1 poate sa ajunga EXCLUSIV
Messi de România s-a săturat și vrea să plece! La echipă din Casa Pariurilor Liga 1 poate să ajungă. EXCLUSIV FOTO: Bucurie stelista cu Ion Hora si Florentin Matei in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano

Florentin Matei nu a rezistat la FCSB decât 6 luni, iar în această vară a ales să se întoarcă la Astra Giurgiu. Mijlocașul a fost convins de giurgiuveni să semneze, mai ales că salariul de 12.000 de euro a fost unul extrem de tentant. FANATIK a aflat că Matei vrea să plece de la Astra, fiind nemulțumit de faptul că nu a văzut niciun ban în ultimele două luni și că situația nu e la fel de roz precum se aștepta. 

Florentin Matei s-a săturat și vrea să plece! Poate ajunge la Gaz Metan Mediaș

Mijlocașul central a jucat în toate cele 7 meciuri din Casa Pariurilor Liga 1, însă niciodată nu a rezistat 90 de minute pe teren. Mai mult, în ultimele etape, Matei a intrat pe teren din postura de rezervă. FANATIK a aflat că Matei își caută în acest moment echipă și prima pe listă a fost Gaz Metan Mediaș.

Edi Iordănescu l-a vrut în vară pe Matei, imediat după ce a fost dat afară de Gigi Becali, însă mijlocașul a ales Astra, club la care mai evoluase în trecut și unde s-a simțit bine. Interesul lui Gaz Metan pentru fotbalist rămâne, însă bugetul echipei este deja făcut și salariul pe care îl oferă medieșenii fotbalistului nu este la nivelul celui de la Astra. Gaz Metan îi dă aproximativ 6000 de euro pe lună lui Matei, însă ipoteza de a câștiga jumătate față de cât ia la Astra nu îi surâde fotbalistului.

Momentan, Florentin Matei își caută o altă echipă care să îi ofere un salariu mulțumitor, însă rămâne de văzut dacă va accepta oferta Mediașului dacă nu va avea o variantă mai bună. În iarna anului trecut, Matei s-a întors în Casa Pariurilor Liga 1 la FCSB.

Messi de România s-a săturat și vrea să plece! La echipă din Casa Pariurilor Liga 1 poate să ajungă. EXCLUSIV FOTO: Bucurie stelista cu Ion Hora si Florentin Matei in meciul de fotbal dintre FC Voluntari si FCSB, contand pentru Liga 1 Betano
“Messi” de România s-a săturat și vrea să plece! La echipă din Casa Pariurilor Liga 1 poate să ajungă. EXCLUSIV FOTO: Florentin Matei și Mihai Stoica

Gigi Becali l-a dat afară în vară: “Ce, ești cerșetor? Pleacă, du-te!”

Răbdarea patronului cu fotbalistului s-a terminat după două meciuri și Matei a fost unul dintre principalele “victime” ale lui Gigi Becali în mandatul lui Mihai Teja la club. Înainte să rezilieze contractul, patronul FCSB a fost deranjat că fotbalistul ținea de contract: „Trebuie să rezilieze. Ai luat 50.000 de euro la semnatură? Ai luat! Ai luat 15.000 pe luna? Ai luat! Ce mai vrei? Ai venit gratis, ai luat banii degeaba, nici n-ai jucat. Ce, ești cerșetor? Pleacă, du-te!

Vrei să fentezi fotbalul toată viața? Dacă ai încredere că ești tare, pleacă, du-te! Îți dau drumul liber, pleacă, du-te și demonstrează. Ce vrei? Îți dau cerșeală? Nici nu e frumos, nu-ți dau cerșeală”, a spus patronul.

Florentin Matei are o cotă de piață de 700.000 de euro. El a început fotbalul la FCSB, iar în sezonul 2010-2011 a fost poreclit “Messi de România” de patronul FCSB. Gigi Becali l-a dat afară după doar două meciuri jucate atunci, însă a revenit 9 ani mai târziu la echipă, convins că va avea o altă soartă. Nu a fost așa. În 2019, Matei a jucat 6 meciuri pentru roș-albaștrii înainte să își rezilieze contractul.

"Messi" de România s-a săturat și vrea să plece! La echipă din Casa Pariurilor Liga 1 poate să ajungă. EXCLUSIV
“Messi” de România s-a săturat și vrea să plece! La echipă din Casa Pariurilor Liga 1 poate să ajungă. EXCLUSIV FOTO: Florentin Matei si Mihai Teja la conferinta de presa prilejuita de primul antrenament al anului al fotbalistilor de la FCSB, efectuata la Baza de antrenament FCSB din Berceni, miercuri 9 ianuarie 2019.
  • 700.000 de euro este cota de piață a lui Florentin Matei
  • 12.000 de euro pe lună câștigă Matei la Astra