Fotbal international

Soţia lui Leo Messi, implicată într-o altă relaţie: “Măcar nu m-a părăsit pentru oricine”

Leo Messi şi Antonella Roccuzzo au fost iubiţi în adolescenţă, dar unul dintre apropiaţii femeii a recunoscut că ea a fost implicată într-o altă relaţie pentru o vreme. Leo şi Antonella...
05.07.2017 | 13:28

Leo Messi şi Antonella Roccuzzo au fost iubiţi în adolescenţă, dar unul dintre apropiaţii femeii a recunoscut că ea a fost implicată într-o altă relaţie pentru o vreme. Leo şi Antonella se cunoscu încă de când aveau 10 ani şi s-au căsătorit la finalul săptămânii trecute. 

Unul dintre apropiaţii cuplului a dezvăluit pentru o revistă din Argentina cum a început relaţia dintre cei doi: “Ne-am întâlnit pentru a sărbători Ziua Prieteniei, pe 20 iulie. Atunci a fost când am aflat că ea şi Leo ieşeau împreună. Ne-am întâlnit aşa cum o făceam întotdeauna şi ea la un moment dat a scos un telefon de ultimă generaţie pe care Leo i-l făcuse cadou. Ea nu a spus nimic altceva, dar noi toţi ne-am gândit că cei doi au început să se întâlnească”, a explicat unul dintre apropiaţii Antonellei.

Messi şi Antonella, iubiţi de la 10 ani

Messi şi Antonella se cunosc de la 10 ani, dar familia fotbalistului a părăsit Argentina şi s-a mutat în Spania, ca Leo să poată urma cariera la FC Barcelona. Antonella a început să iasă cu un alt băiat. Dar, câţiva ani după, fata l-a părăsit când a aflat că Messi se întoarce în Argentina.

CLICK SUS PE GALERIE FOTO PENTRU A VEDEA IMAGINI CU ANTONELLA ŞI FOSTUL IUBIT 

Fostul iubit al Antonellei Roccuzzo a povestit într-un ziar local că relaţia lor a început în 2010 şi a povestit că l-a mai alinat gândul că nu l-a părăsit pentru oricine, ci pentru marele Messi: “Ea m-a părăsit, dar cel puţin nu m-a lăsat pentru orice tip de pe stradă. Ea m-a părăsit pentru Messi”.