Fotbal international

Video. Messi a dezvăluit de ce a vomitat la Bucureşti! “Un dezastru”

Lionel Messi a făcut o serie de dezvăluiri personale în timpul unui interviu. Argentinianul a vorbit despre dieta pe care o avea în urmă cu câţiva ani.
19.03.2018 | 18:38
Video Messi a dezvaluit de ce a vomitat la Bucuresti Un dezastru

Lionel Messi a vomitat de mai multe ori, de-a lungul anilor, în timpul meciurilor. Microbiştii şi specialiştii s-au întrebat mereu dacă starul argentinian suferă de vreo anumită problemă medicală, însă, recent, fotbalistul de 30 de ani a dezvăluit că de vină era dieta necorespunzătoare pe care o avea. 

“Nu ştiu ce se întâmpla de vomitam pe teren, dar aveam tot felul de chestii în stomac. Era un dezastru cauzat de ce mâncam. Ciocolată, fursecuri sau băuturi gazoase făceau parte din meniul zilnic. Acum mănânc mult mai bine. Carne, peşte, multe salate, iar acum se simte asta”, a declarat Lionel Messi în timpul unui interviu pentru America TV.

Messi a “inaugurat” gazonul de pe Arena Naţională

În martie 2014, Lionel Messi a jucat, alături de Argentina, un meci amical împotriva României. În timpul primei reprize a meciului, starul Barcelonei a vomitat pe gazonul de pe Arena Naţională. Atunci, unul dintre motivele invocate a fost că argentinienii nu au făcut mişcările de încălzire de dinaintea oricărui meci.