Messi, dezvăluiri incendiare! Pe cine stimează starul Barcelonei şi cine l-a inspirat

Vicentiu Dinescu   
în STIRI INTERNATIONALE
05/10/2017, 17:22
Messi, dezvăluiri incendiare! Pe cine stimează starul Barcelonei şi cine l-a inspirat

Înaintea meciului capital pe care Argentina îl va juca în această noapte cu Peru în preliminariile sud-americane ale Cupei Mondiale din 2018, Lionel Messi a acordat un interviu pentru Coach Magazine în care a dezvăluit cine sunt jucătorii care l-au inspirat la începutul carierei şi pe care adversar îl stimează cel mai mult. De asemenea, el a recunoscut, la fel ca şi rivalul său Cristiano Ronaldo, că nu ţi place să piardă.

”Pentru orice jucător din Argentina, Maradona este un model, un om care te inspiră să te apuci de fotbal. Apoi, după ce am mai crescut puţin, mi-a plăcut mult Pablo Aimar, adoram să văd meciurile în care el evoluează. Ajuns la academia Barcelonei, am constatat cât de dificil e să îţi părăseşti ţara de tânăr. Din fericire, am devenit foarte bun prieten cu Fabregas, care m-a ajutat mult. Suntem în continuare foarte buni prieteni”, a declarat Messi. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA 5 pentru a vedea programul şi rezultatele din celelalte jocuri din preliminariile CM 2018! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Messi îl respectă cel mai mult pe Rooney

Starul argentinian a dezvăluit că dintre adversarii pe care i-a întâlnit în carieră cel mai mult îl respectă pe englezul Wayne Rooney: ”De-a lungul anilor am jucat împotriva multor fotbalişti de mare valoare. Pe foarte mulţi îi respect, dar cred că cea mai multă stimă i-o port lui Rooney. E un fotbalist care a jucat atât de mulţi ani la cel mai înalt nivel, a fost un lider al generaţiei sale”.

Lionel Messi a spus că orice înfrângere îl afectează pe termen lung: ”Nu suport să pierd. Fotbalul mi-a creat această deprindere, niciodată nu am suportat ideea că sunt învins. Nu mă afectează doar pentru câteva ore, aşa cum se întâmplă cu alţi fotbalişti, ci pentru o perioadă mult mai lungă. De aceea când sunt pe teren încerc tot timpul să dau totul astfel încât să mă asigur că echipa mea câştigă”.

Închide ×