Messi e sfânt la Barcelona! Desenul care a apărut pe străzi

Tibi Demeter   
in Fotbal international
22/03/2018, 19:55
Messi e sfânt la Barcelona! Desenul care a apărut pe străzi

Un desen apărut pe celebra stradă “Paseo de Garcia” din Barcelona a atras atenţia trecătorilor, deoarece în imagine este reprezentat Leo Messi din postura de sfânt. Graffitiul aparut pe străzile catalane a venit la doar câteva zile de la golul cu numărul 25 înscris de Messi în acest sezon din LaLiga.

Leo Messi a fost considerat în repetate rânduri “Dumnezeul fotbalului”, însă autorul operei a fost criticat dur de mai multe persoane pe reţelele de socializare pentru ”vandalism”.

Artistul care a lansat pictura de la Barcelona l-a desenat şi pe Ronaldo

TvBoy, aşa cum se semenază pe opere, i-a desenat pe Cristiano Ronaldo şi Leo Messi, cei mai buni fotbalişti din ultimii ani, într-o postură inedită denumită “Dragostea oarbă”. Cei doi atacanţi se sărută cu foc, în timp ce Leo Messi are în mână un trandafir.

 

Ştirea MOMENTULUI

Liverpool – PSG 3-2. Firmino le aduce victoria „cormoranilor” în meciul serii din Champions League. Video

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×