Carousel hot news

Messi, şef în vestiarul Barcelonei. Vrea să plece un coechipier

Leo Messi este omul cheie nu doar pe teren, ci şi în vestiarul Barcelonei! Incontestabil, argentinianul este în continuare jucătorul care are aproape permanent în jocul şi rezultatele...
20.09.2017 | 10:29
Messi, şef în vestiarul Barcelonei. Vrea să plece un coechipier
ADVERTISEMENT

Leo Messi este omul cheie nu doar pe teren, ci şi în vestiarul Barcelonei! Incontestabil, argentinianul este în continuare jucătorul care are aproape permanent în jocul şi rezultatele catalanilor, în ultima etapă înscriind nu mai puţin de patru goluri în ultima etapă, în partida câştigată acasă cu 6-1 în faţa lui Eibar. Dar, din păcate, există şi o latură mai puţin pozitivă, care îl priveşte în special pe omul Leo Messi.

Concret, este vorba de rolul său în vestiarul trupei blau-grana. Coechipierii i-au rezervat, fără comentarii, poziţia de lider şi la acest capitol, Gerard Pique şi Iniesta, doi senatori de drept, au recunoscut fără echivoc poziţia de lider a lui Messi. Care a ajuns să fie atât de important inclusiv şi pentru şefii Barcei, aceştia consultându-se cu vedeta lor inclusiv în privinţa numirii de antrenori sau a venirilor şi plecărilor de jucători.

ADVERTISEMENT

Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi

ADVERTISEMENT

Cine a beneficiat de favorurile lui Messi

Este de notorietate faptul că Messi a fost omul cheie în numirea cu ceva ani în urmă a antrenorului Gerardo Martin, care era concitadin cu jucătorul, ambii fiind născuţi la Rosario. În acelaşi timp, la capitolul indezirabili portughezul Andre Gomes a fost sezonul trecut fotbalistul cel mai criticat de către Messi, care nu s-a sfiit să întrebe şefii clubului asupra posbilităţii ca lusitanul să fie vândut în această vară.

Acum, un alt coechipier a devenit indezirabil în ochii lui Messi. Atacantul Paco Alcacer este considerat a nu avea valoarea de a juca la o echipă precum Barcelona şi este foarte posibil ca deja influenţa lui Messi să se fi făcut simţită, pentru că în urma indisponibilităţii pentru cel puţin trei luni a noii achiziţii, francezul Ousmane Dembele, cel care a întregit trioul ofensiv la meciul cu Eibar nu a fost Alcacer, cum ar fi fost normal, ci Deulofeu.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 849. 32 pagini. Doar 5 lei!
A apărut noua revistă Taifasuri