News

FOTO ŞOC! Messi, tandreţuri cu o ROMANCĂ! Divorţează?

Lionel Messi, starul argentinian al celor de la FC Barcelona, a fost la un pas sa divorţeze de soţia lui, Antonella, în momentul în care paparazzii l-au fotografiat într-un club din Las Vegas,...
Autor: Adrian Căpriţă | 18.08.2014 | 11:51
FOTO ŞOC! Messi, tandreţuri cu o ROMANCĂ! Divorţează?

Lionel Messi, starul argentinian al celor de la FC Barcelona, a fost la un pas sa divorţeze de soţia lui, Antonella, în momentul în care paparazzii l-au fotografiat într-un club din Las Vegas, în ipostaze intime alături de o blondă. Cea care i-a atras atenţia lui Messi este o româncă, stabilită de cîţiva ani în America.

Gabriela Draghici este o fostă animatoare din cluburile din Romania. Blonda a profitat de aspectul ei fizic, iar acum este clientă falsă în cluburile din Las Vegas. Aşa se pare că a ajuns şi la masa lui Lionel Messi.

Surse din preajma tinerei susţin că românca a fost special adusă la masa lui Messi, iar de cînd a ajuns în local, a sărit imediat în braţele lui şi i-a oferit un dans provocator.

Aşa cum reiese din fotografii, Messi părea destul de crispat la început, însă tînăra l-a făcut imediat să intre în atmosferă şi să uite că acasă are o soţie şi copil. A doua zi, a fost forţat să-şi reamintească, atunci cînd soţia lui a văzut pozele publicate de presă.

Sursa: romaniatv.net

Tags:
CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 842. 32 pagini. Doar 5 lei!