Sport

Lionel Messi şi greşeala de 30.000.000 de euro! Ce se întâmplă cu hotelul cumpărat de starul lui PSG

Sumele astronomice câștigate în ziua de azi, din fotbal, sunt investite de vedete în diverse domenii. Printre sectoarele preferate de fotbaliști se numără hotelurile și imobiliarele.
02.12.2021 | 14:05
Lionel Messi si greseala de 30000000 de euro Ce se intampla cu hotelul cumparat de starul lui PSG
Hotelul lui Messi poate fi demolat Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Banii câștigați cu relativă ușurință, pe dreptunghiul magic, sunt deseori aruncați pe fereastră, deoarece investițiile nu au la bază un raționament economic sau financiar ci, mai degrabă, sunt rodul unor impulsuri de moment.

Greșeală imensă pentru Messi

Lionel Messi, starul din atacul lui PSG, nu face nici el excepție de la această regulă. Jurnaliștii spanioli au descoperit recent o greșeală de proporții comisă în afaceri, de recentul câștigător al unui nou trofeu Balonul de Aur.

ADVERTISEMENT

Messi se poate spune că a aruncat pe fereastră 30.000.000 de euro, investind într-un hotel care nu i-a adus niciun profit.

Messi, în vârstă de 34 de ani, a decis să cumpere un hotel la sud de Barcelona, pentru care a plătit o sumă însemnată.

ADVERTISEMENT

În 2017, Messi a decis să investească și să cumpere un hotel tip boutique, denumit MiM Stiges, plătind suma de 30 de milioane de euro și taxele aferente.

Hotelul lui Messi poate fi demolat

Cei care l-au sfătuit pe starul argentinian se pare că nu au avut nici ei competență deosebită în acest domeniu.

ADVERTISEMENT

Hotelul pe care Lionel Messi l-a cumpărat, potrivit ziarului spaniol El Confidencial, este propus spre demolare. Conform acestei surse, Messi nu ar fi avut cunoștință de acest aspect, în momentul în care a parafat actele de vânzare-cumpărare.

Demolarea clădirii este impusă de nerespectarea reglementărilor de planificare a construcției, iar Messi ar putea fi, în acest caz, un păgubit celebru.

ADVERTISEMENT

Balon de Aur controversat

Messi se confruntă cu o serie de probleme de diverse tipuri în această perioadă.

El este des criticat pentru prestațiile sale modeste de la PSG, iar faptul că a câștigat un controversat Balon de Aur, al șaptelea din cariera sa, alimentează criticile și rumorile.

Mai mult, pentru PSG nu a fost prea reușit nici meciul de aseară de pe Parc des Princes, 0-0 cu modesta Nice.

Messi și-a prezentat înainte de meci trofeul conferit de France Football și a fost integralist, dar fără să poate găsi drumul spre poarta celor de pe Coasta de Azur.

Titular la PSG a fost și Donnarumma, care, alături de Messi, a prezentat Trofeul Iașin, pentru cel mai bun portar al lumii în 2021.

PSG rămâne lider în Ligue I, cu 41 de puncte, secondată de Olympique Marseille, care are 29 de puncte, dar și un meci mai puțin disputat.

ADVERTISEMENT