Sport
notix pixel id

Lionel Messi şi greşeala de 30.000.000 de euro! Ce se întâmplă cu hotelul cumpărat de starul lui PSG

Sumele astronomice câștigate în ziua de azi, din fotbal, sunt investite de vedete în diverse domenii. Printre sectoarele preferate de fotbaliști se numără hotelurile și imobiliarele.
02.12.2021 | 14:05
Lionel Messi şi greşeala de 30.000.000 de euro! Ce se întâmplă cu hotelul cumpărat de starul lui PSG
Hotelul lui Messi poate fi demolat Sursă foto: Hepta
ADVERTISEMENT

Banii câștigați cu relativă ușurință, pe dreptunghiul magic, sunt deseori aruncați pe fereastră, deoarece investițiile nu au la bază un raționament economic sau financiar ci, mai degrabă, sunt rodul unor impulsuri de moment.

Greșeală imensă pentru Messi

Lionel Messi, starul din atacul lui PSG, nu face nici el excepție de la această regulă. Jurnaliștii spanioli au descoperit recent o greșeală de proporții comisă în afaceri, de recentul câștigător al unui nou trofeu Balonul de Aur.

Messi se poate spune că a aruncat pe fereastră 30.000.000 de euro, investind într-un hotel care nu i-a adus niciun profit.

ADVERTISEMENT

Messi, în vârstă de 34 de ani, a decis să cumpere un hotel la sud de Barcelona, pentru care a plătit o sumă însemnată.

În 2017, Messi a decis să investească și să cumpere un hotel tip boutique, denumit MiM Stiges, plătind suma de 30 de milioane de euro și taxele aferente.

ADVERTISEMENT

Hotelul lui Messi poate fi demolat

Cei care l-au sfătuit pe starul argentinian se pare că nu au avut nici ei competență deosebită în acest domeniu.

Hotelul pe care Lionel Messi l-a cumpărat, potrivit ziarului spaniol El Confidencial, este propus spre demolare. Conform acestei surse, Messi nu ar fi avut cunoștință de acest aspect, în momentul în care a parafat actele de vânzare-cumpărare.

ADVERTISEMENT

Demolarea clădirii este impusă de nerespectarea reglementărilor de planificare a construcției, iar Messi ar putea fi, în acest caz, un păgubit celebru.

Balon de Aur controversat

Messi se confruntă cu o serie de probleme de diverse tipuri în această perioadă.

El este des criticat pentru prestațiile sale modeste de la PSG, iar faptul că a câștigat un controversat Balon de Aur, al șaptelea din cariera sa, alimentează criticile și rumorile.

ADVERTISEMENT

Mai mult, pentru PSG nu a fost prea reușit nici meciul de aseară de pe Parc des Princes, 0-0 cu modesta Nice.

Messi și-a prezentat înainte de meci trofeul conferit de France Football și a fost integralist, dar fără să poate găsi drumul spre poarta celor de pe Coasta de Azur.

ADVERTISEMENT

Titular la PSG a fost și Donnarumma, care, alături de Messi, a prezentat Trofeul Iașin, pentru cel mai bun portar al lumii în 2021.

PSG rămâne lider în Ligue I, cu 41 de puncte, secondată de Olympique Marseille, care are 29 de puncte, dar și un meci mai puțin disputat.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoria SPORT
A apărut noua revistă Fanatik
  • NOUL FANATIK, prima revistă de sport pe hârtie lucioasă
  • 116 pagini de emoții + poster GRATUIT, la NUMAI 10 lei
A apărut noua revistă Fanatik