Sport

Messi, împins și pălmuit de un coleg în timpul unui antrenament al Argentinei: „Ești prost?”. Cum s-a terminat totul între cei doi

Lionel Messi se află alături de naționala Argentinei în Statele Unite ale Americii pentru amicalele cu Honduras și Jamaica.
24.09.2022 | 12:31
Messi impins si palmuit de un coleg in timpul unui antrenament al Argentinei Esti prost Cum sa terminat totul intre cei doi
Lionel Messi a fost protagonistul unui incident în timpul unui antrenament al Argentinei. Sursă foto: hepta.ro.
ADVERTISEMENT

După evoluțiile bune din tricoul lui Paris Saint Germain a venit rândul ca Leo Messi să își ajute naționala. Argentina va evolua în două meciuri amicale și le va înfrunta pe Honduras și Jamaica.

Lionel Messi, pălmuit de Rodrigo de Paul

Lionel Messi, starul Argentinei, a fost împins de către Rodrigo de Paul în timpul unui antrenament. Ulterior, câștigătorul a 7 Baloane de Aur a fost ușor pălmuit, iar Leandro Paredes a intervenit pentru a-i despărți pe cei doi.

ADVERTISEMENT

„Ești prost?”, sunt cuvintele adresate de Rodrigo de Paul la adresa lui Lionel Messi. Videoclipul a devenit viral pe rețelele de socializare, iar fanii au descoperit rapid motivul. Totul a plecat de la o glumă pe care Lionel Messi a făcut-o despre Tini Stoessel, partenera lui Rodrigo de Paul, însă acestea pot fi doar presupuneri.

Leandro Paredes, fostul coechipier al lui Messi de la PSG și actualul jucător al lui Juventus, i-a despărțit pe cei doi, iar momentul s-a încheiat cu mai multe hohote de râs.

ADVERTISEMENT

Argentina se pregătește în Statele Unite pentru Cupa Mondială

Argentina va fi prezentă la Cupa Mondială 2022 care se va desfășura în Qatar. Trupa antrenată de Lionel Scaloni face parte din grupa C, în care mai evoluează Polonia, Mexic și Arabia Saudită.

Pe lângă Argentina, celelalte echipe din America de Sud care s-au calificat la Cupa Mondială din Qatar sunt Brazilia, Uruguay și Ecuador.

ADVERTISEMENT

Peru, care a terminat pe locul 5 în grupa de calificare, a jucat barajul de accedere în grupele Cupei Mondiale împotriva Australiei. Echipa antrenată de Graham Arnold s-a impus la penalty-uri.

Lionel Messi, cifre bune înainte de Cupa Mondială

Lionel Messi are un start bun de sezon alături de francezii de la PSG. Câștigător de 7 ori al Balonului de Aur, Messi are 4 goluri în 8 meciuri pentru PSG, dar și 7 pase decisive.

ADVERTISEMENT

Mai mult decât atât, Lionel Messi a obținut și un trofeu important cu Argentina anul acesta. Finalissima 2022, confruntarea care le-a pus față în față pe câștigătoarea Euro 2020 și Copa America 2021, a fost câștigată de Argentina, scor 3-0 cu Italia.

Messi nu a înscris în partida din iunie, însă a pasat de două ori decisiv la golurile lui Martinez și Dybala. Este al doilea trofeu câștigat de Lionel Messi cu Argentina, după Copa America 2021.

  • 50 de milioane de euro este cota de piață a lui Lionel Messi
  • 7 baloane de aur a obținut Lionel Messi în carieră.

  • (P) Cota NETBET pentru PSG – Nice: 1,68 este cota pentru “peste 3,5”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT