Messi, încurajat de cea mai celebră femeie din lume! „Trebuie să fii războinic”

Filon Stan   
in Fotbal international
21/03/2018, 13:25
Messi, încurajat de cea mai celebră femeie din lume! „Trebuie să fii războinic”

Revista Fanatik / Septembrie - 48 de pagini, numai 5 lei
48 de pagini, numai 5 lei

Petre Cozma, răvăşit de eliberarea ucigașilor fiului: „Îi iau cu lopata!”
Acum la toate punctele de presă

Lionel Messi a lăsat să se înţeleagă ca s-ar putea retrage din echipa naţională a Argentinei, după Campionatul Mondial din Rusia, care va avea loc anul acesta, mai ales dacă Argentina nu va obţine un rezultat foarte bun.

Jucătorul fenomen a primit însă susţinere şi câteva sfaturi tocmai din america, de la celebra realizatoare de emisiuni Oprah Winfrey! „Messi trebuie să patrunzi adânc, foarte adânc, în tine pentru a-ţi găsi puterea pe care o ai. Messi, trebuie să fii războinic!”, a fost mesajul lui Oprah, după ce a fost rugată de Barbie Simons, o cunoscută prezentatoare din Argentina, să transmită un mesaj starului argentinian. Şi actriţa Reese Witherspoon, prezentă în emisiune, a avut ceva de spus despre Messi: „Leo este un idol uriaş pentru fiul meu. Are foarte multe tricouri cu el”.

Messi a vrut să se mai retragă o dată din naţională

Messi a mai avut o tentativă de a se retrage de la naţională, în 2016, după ce Argentina a pierdut a doua finală consecutivă în Copa America. A revenit, însă, repede asupra deciziei, însă o nouă dezamăgire în Rusia l-ar face să ia în calcul să nu mai joace pentru “pume”. 

Închide ×