Fotbal international

GALERIE FOTO. Top cele mai urâte tatuaje ale fotbaliştilor! Leo Messi le spulberă pe toate! Cum arată ultimul său desen!

Messi a intrat într-un top horror din cauza soţiei, dar surpriza vine din faptul că marele său rival Cristiano Ronaldo nu face parte din această ierarhie. Starul argentinian a fost inclus de...
11.09.2017 | 18:22

Messi a intrat într-un top horror din cauza soţiei, dar surpriza vine din faptul că marele său rival Cristiano Ronaldo nu face parte din această ierarhie. Starul argentinian a fost inclus de publicaţia Mirror într-un clasament al celor mai urâte tatuaje, după ce atacantul Barcelonei şi-a desenat pe abdomen buzele soţiei sale, Antonella Rocuzzo. Ronaldo a scăpat de această ruşine, deoarece portughezul a ales să nu îşi tatueze corpul.

Cel mai urât tatuaj din lumea fotbalului este considerat cel al fundaşului de la Liverpool, Alberto Moreno. Spaniolul şi-a tatuat pe coapsă o maimuţă cu ochelari  care îine un pistol la gură. Pe locul doi se află mijlocaşul lui River Plate, Andres D’Alessandro, care şi-a tatuat propriul chip pe abdomen, numărul 10 şi ”Ale”. Podiumul este completat de italianul Alessandro Diamanti. Atacantul de la Palermo are braţele pline de tatuaje fără sens. Nici picioarele nu au scăpat, italianul desenându-şi feţe zâmbitoare, semne de pace şi stele căzătoare. ”Toate tatuajele sunt interesante, dar împreună nu arată deloc bine”, a scris Mirror. Click pe meci în aplicaţia de mai jos pentru detaliile complete: echipe de start, comentariul live, statistici, clasament în timp real! Click pe GRUPA D pentru a vedea rezultatele din celelalte jocuri din grupele Ligii Campionilor! Click pe MECIURILE ZILEI pentru a vedea toate jocurile de azi.

Un tatuaj asemănător cu cel al lui Messi are şi Dennis Erdmann

Fundaşul lui Hull City, Ryan Mason, a intrat în top cu un tatuaj nereuşit pe antebraţ care o înfăţişează pe mama sa. Sârbul Uros Vitas de la FC Malines a fost inclus pentru un tatuaj cu faţa soţiei sale pe abdomen. Un tatuaj cu logo-ul Twitter şi cu textul ”@Ciciretti” l-a adus pe atacantul italian de la Benevento, Amato Ciciretti în acest clasament. Pe locul 7 se află spaniolul Sergio Ramos, care şi-a tatuat nişte numere pe falangele degetelor de la o mână. Dacă 32 şi 35 reprezintă numerele cu care a jucat la Sevilla, iar 19 vârsta la care a debutat în Primera Division, numărul 90 reprezintă încă o enigmă.

Pe locul opt se află mijlocaşul danez de la Crystal Palace, Damien Delaney, care şi-a tatuat pe braţ un clown înfricoşător cu un trabuc în gură. Portarul lui Bournemouth, Artur Boruc, se află în top pentru un desen cu o maimuţă care stă aplecată, iar partea dorsală se interpune perfect cu buricul jucătorului polonez. Top 10 este încheiat de mijlocaşul german Dennis Erdmann de la FC Magdeburg, care şi-a tatuat buzele prietenei sale pe gât.

În acest clasament au mai fost incluşi italianul Marco Materazzi, englezul Joy Bothroyd, italianul Alberto Gilardino, portughezul Ricardo Quaresma, britanicii Nile Ranger şi Dele Alli şi germanul Leroy Sane.