Fotbal international

Bombă la Barcelona! Messi și-a întrerupt vacanța pentru o întâlnire cu Ronald Koeman. L-a anunțat că vrea să plece!

20.08.2020 | 21:50
Bomba la Barcelona Messi sia intrerupt vacanta pentru o intalnire cu Ronald Koeman La anuntat ca vrea sa plece
ADVERTISEMENT

Josep Maria Bartomeu a dat asigurări că starul Lionel Messi va rămâne la Barcelona. Acest lucru nu e încă sigur, iar vedeta catalanilor se va întâlni cu noul tehnician Ronald Koeman.

Messi este în vacanță, dar și-o va întrerupe și va vorbi cu antrenorul echipei la sfârșitul acestei săptămâni, conform TyCSports.

ADVERTISEMENT

Înțelegerea dintre argentinian și Barcelona expiră în iunie 2021. Messi și antrenorul olandez vor vorbi despre lista de transferuri, dar și despre ce se va întâmpla în continuare la club. Lionel Messi se implică în jucătorii aduși de Barcelona, iar o discuție cu Ronald Koeman ar fi foarte bună.

UPDATE 20 august, ora 21:36 / Leo Messi și-a întrerupt vacanța pentru a avea o discuție cu Ronald Koeman, noul antrenor al Barcelonei, iar jurnaliștii spanioli de la As lansează bomba: starul argentinian l-a anunțat că vrea să plece de la echipă în această vară!

ADVERTISEMENT


Ronald Koeman vrea neapărat trei jucători

Antrenorul olandez crede că Messi este un jucător de bază și are nevoie ca el să rămână în continua la echipa catalană. Totodată, și-a făcut o listă cu fotbaliștii de care are nevoie în toate compartimentele. Koeman vrea să întinerească echipa și să aducă forțe proaspete.

Cinci sau șase jucători noi vrea olandezul la Barcelona. Trei dintre ei sunt prioritari: Eric Garcia (19 ani, Manchester City), mijlocașul central Donny van de Beek (23 de ani, Ajax) și vârful Lautaro Martinez (22 de ani, Inter Milano).

ADVERTISEMENT

Lionel Messi se află la Barcelona din sezonul 2004-2005. 712 meciuri a bifat pentru catalani în toate competițiile până în acest moment. 625 de goluri are Messi în tricoul Barcelonei.

A lăsat naționala Olandei pentru Barcelona

În prezent, argentinianul este cotat la 112 milioane de euro. El a fost dorit de cluburi ca Inter Milano și Manchester City. Messi ar putea să plece de la Barcelona deoarece este nemulțumit de ceea ce s-a întâmplat în ultima perioadă la clubul catalan.

ADVERTISEMENT

Ronald Koeman este noul antrenor al Barcelonei. El a mai fost pe banca următoarelor echipe: Vitesse, Benfica, PSV Eindhoven, Valencia, AZ Alkmaar, Feynoord, Southampton și Everton. El a antrenat ultima dată naționala Olandei.

Quique Setien a plecat de la Barcelona după eșecul 2-8 contra lui Bayern Munchen din Liga Campionilor.  În sezonul 2019-2020, Barcelona nu a reușit să câștige niciun trofeu. Titlul în Spania a fost pierdut în fața rivalei Real Madrid.

ADVERTISEMENT