Paulinho a explicat cum l-a convins Messi să ajungă la Barca! Transferul era făcut din iunie

Tibi Demeter   
in Fotbal international
14/11/2017, 17:31
Paulinho a explicat cum l-a convins Messi să ajungă la Barca! Transferul era făcut din iunie

Cei doi s-au întâlnit la partida dintre Argentina şi Brazilia disputată în iunie la Melbourne în Australia, moment în care vedeta Barcelonei l-a întrebat pe brazilian dacă vrea să semneze cu formaţia de pe Camp nou: “Ne pregăteam cu Wilian să executăm o lovitură liberă. Eram aproape de minge, însă Wilian urma să execute. Messi se afla şi el în apropiere.”, a explicat în prim fază brazilianul.

“În momentul în care Wilian s-a apropiat de minge, eu am rămas în spate şi Messi s-a apropiat şi el de mine şi mi-a spus: “Vino la Barcelona”. M-am uitat la el şi i-am răspuns: “Dacă  tu mă vrei, o să vin”, a fost dialogul care se pare că l-a convins pe Paulinho să semneze cu formaţia catalană la sfârşitul perioadei de mercato din vară.

Neymar i-a sugerat să semneze cu formaţia condusă de Messi

“Când au început negocierile cu Barca, Neymar mi-a spus să vin aici şi i-am spus că mi-aş dori şi sunt fericit că am aceastăşansă. El şi-a dorit mult ca eu să ajung în cele din urmă pe Camp Nou. El chiar m-a ajutat să ajung aici chiar dacă el a plecat, mi-a spus că voi fi fericit la Barcelona”, a declarata Paulinho despre momentul venirii la Barcelona.

Sud-americanul a fost achiziţionat de vice-campioana Spaniei la finalul perioadei de mercato din vară în schimbul a 40 de milioane de euro de la formaţia chineză Guanghzou Evergrande. Fotbalistul de 29 de ani a bifat 14 meciuri în tricoul catalanilor şi a reuşit să marcheze trei goluri, toate în Primera Division. 

Închide ×