Video. Messi, la baza lui Manchester City! Motivul “vizitei”

Razvan Nicolae   
in Stiri sportive
20/03/2018, 19:24
Video. Messi, la baza lui Manchester City! Motivul “vizitei”

Lionel Messi a ajuns în Anglia şi a făcut primele antrenamente la baza de pregătire a lui Manchester City. Nu este însă vorba de vreun transfer al argentinianului în Premier League. Vedeta Barcelonei va juca în amicalul Argentina – Italia, programat să se dispute pe stadionul “Etihad”.

Starul argentinian nu a avut niciun minut de pauză. După ce a marcat pentru Barcelona în meciul cu Athletic Bilbao de duminică, Messi a plecat cu un avion privat în Anglia, pentru a ajunge în cantonamentul naţionalei. Jurnaliştii britanici nu au ştiut de venirea fotbalistului, totul petrecându-se într-o discreţie totală.

Messi, întâmpinat de Sampaoli

“Lionel a ajuns! Messi este la centrul de pregătire al lui City din Manchester. Bun venit, căpitane!”, a fost mesajul postat de oficialii Federaţiei Argentiniene de Fotbal pe reţelele de socializare. Fotbalistul de 30 de ani a fost întâmpinat de selecţionerul Jorge Sampaoli şi staff-ul acestuia.

Ştirea MOMENTULUI

Probleme cu naturalizarea lui Virgiliu Postolachi! “N-am depus încă jurământul!”

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×