Fotbal intern

Manea i-a sunat pe cei de la CFR Cluj cu două ore înainte să semneze cu FCSB! Ardelenii l-au refuzat. FANATIK confirmat. “Ne-a căutat!”

23.09.2019 | 21:24
Manea ia sunat pe cei de la CFR Cluj cu doua ore inainte sa semneze cu FCSB Ardelenii lau refuzat FANATIK confirmat Nea cautat

Cristi Manea a semnat în ultima zi de mercato cu FCSB, mutare anunțată în exclusivitate de FANATIK. A fost o mutare surpriză având în vedere faptul că în ultimele două sezoane, Manea a câștigat titlul cu CFR Cluj și ardelenii au declarat în dese rânduri că vor încerca să îl păstreze pe fundașul dreapta. Mai mult, Dan Petrescu l-a comparat pe Cristi Manea cu Leo Messi, însă FANATIK a aflat că oficialii lui CFR Cluj au fost nevoiți să îl refuze pe fundașul dreapta.


UPDATE, 23 septembrie, ora 21.26. Marius Bilaşco, directorul de scouting al celor de la CFR Cluj, a vorbit despre intenţia jucătorului de a veni la ardeleni înainte de a semna cu FCSB, lucru anunţat de FANATIK în 14 septembrie! Aducerea lui Cristi Manea la FCSB a fost un adevărat triumf pentru Gigi Becali, acesta afirmând că a reuşit să-şi betoneze flancul drept al defensivei prin aducerea fotbalistului care a fost titular în naţionala de tineret a României la Europeanul din vară, când echipa antrenată de Mirel Rădoi a ajuns până în semifinalele competiţiei. “Probabil că s-a săturat să fie înjurat pe la Cluj”, fusese “săgeata” aruncată de patronul roş-albaştrilor către fosta echipă a lui Manea.

Episodul la care făcea referire Becali s-a petrecut în decembrie 2017, la un meci cu Craiova. Petrescu l-a înjurat pe fundaşul său dreapta, reproşându-i un gol marcat de olteni. N-are nicio legătură faptul că nu a ajuns la noi cu episodul acela. Chiar a vorbit cu Dan şi dorea să îl pună naş de cununie. Era o întreagă legătură. Eu v-am dat nişte detalii pe care probabil că lumea nu le ştie şi odată cu anumite declaraţii, se interpretează că nu a vrut să vină la CFR că era înjurat. După ce şi-a terminat împrumutul la noi, Cristi Manea a avut foarte multe discuţii la sume de transfer pe care noi  nu puteam să le plătim. Inevitabil, noi ne-am reorientat şi am adus alţi jucători pe care am putut să îi transferăm. Ne-a transmis semnale, ne-a căutat că ar vrea să vină la CFR”,a povestit directorul de scouting al clujenilor, Marius Bilaşco la Telekomsport.


ŞTIRE INIŢIALĂ, 14 septembrie, ora 13.54

Cristi Manea i-a sunat pe cei de la CFR Cluj cu două ore înainte să semneze cu FCSB! De ce l-au refuzat ardelenii

FANATIK a aflat că înainte să semneze cu FCSB, Cristi Manea i-a sunat pe oficialii lui CFR Cluj pentru o eventuală revenire la campioana României. Însă, oficialii clubului ardelean au fost nevoiți să îl refuze pentru că Dan Petrescu avea deja lotul complet și bugetul conturat, astfel că venirea lui Manea ar fi dat peste cap calculele.

Decizia ardelenilor este una surpriză, având în vedere faptul că Manea este unul dintre cei mai buni fundași dreapta din România și a fost inclus în echipa ideală la Campionatul European U-21 din Italia. Însă, din acest sezon, Cristi Manea nu mai este jucător eligibil pentru regula U-21, iar acest detaliu ar putea fi exact motivul pentru care ardelenii nu l-au transferat. CFR Cluj suferă exact în acest sector, acolo unde este nevoită să îi folosească pe Itu și pe Costache în Casa Pariurilor Liga 1.

"Messi" Manea i-a sunat pe cei de la CFR Cluj cu două ore înainte să semneze cu FCSB! Ardelenii l-au refuzat. EXCLUSIV
“Messi” Manea i-a sunat pe cei de la CFR Cluj cu două ore înainte să semneze cu FCSB! Ardelenii l-au refuzat. EXCLUSIV FOTO: Cristi Manea si Lucian Filip in meciul de fotbal dintre FCSB si CFR Cluj, contand pentru Liga 1 Betano, desfasurat pe Arena Nationala,

Dan Petrescu: “Îmi pare rău că Manea nu mai e la CFR Cluj. Le-am spus că dacă Manea va pleca, îl vom pierde pe Messi”

Antrenorul lui CFR Cluj a avut cuvinte de laudă pentru Cristi Manea, pe care l-a comparat cu Messi, însă clubul a avut posibilitatea să îl transfere, dar nu a mai dorit: “Îmi pare rău că Manea nu mai e la CFR Cluj. Le-am spus că dacă Manea va pleca, îl vom pierde pe Messi. El a fost jucătorul U-21 și nu s-a simțit.

Juca meci de meci ca ceilalți jucători. În acest sezon, trebuie să avem doi jucători U-21 în teren cu Itu și Costache, acum să vedem cât vor rezista. Acest sistem avantajează FCSB, Viitorul și chiar Craiova. Este un câștig sigur pentru FCSB”, a spus Dan Petrescu la Digisport.

"Messi" Manea i-a sunat pe cei de la CFR Cluj cu două ore înainte să semneze cu FCSB! Ardelenii l-au refuzat. EXCLUSIV
“Messi” Manea i-a sunat pe cei de la CFR Cluj cu două ore înainte să semneze cu FCSB! Ardelenii l-au refuzat. EXCLUSIV FOTO: Cristian Manea se bucura dupa castigarea titlului de campioana alaturi de trofeu in urma meciului de fotbal dintre CFR Cluj si Universitatea Craiova, din cadrul playoff-ului Ligii 1 Betano, desfasurat pe Stadionul Dr. Constantin Radulescu din Cluj Napoca

Gigi Becali: “L-am luat să fac bani. Cred în el, poate să confirme și să achit clauza de 2 milioane”

Gigi Becali a fost încântat pentru că a putut să îl transfere pe Cristi Manea, chiar dacă mai avea încă doi fundași dreapta în lot: “Am făcut un transfer pentru campionat și grupele Ligii Campionilor: Cristi Manea. Să spunem lucruri care nu se știu, să reglăm minciunile. Nu are 30.00 pe lună, are 200.000 și 150.000 plătește clubul celălalt. E pe un an împrumut, are clauza de 2 milioane, eu așa am vrut. Nu l-am luat ca CFR-ul să mă ajute un an.

L-am luat ca să fac bani. Cred în el, are 22 de ani și vreau măcar clauza de 2 milioane. El să confirme peste un an, să achit clauza de 2 milioane, mai are contract pe 5 ani. Și apoi îl vând. Plătesc 2 și iau 8, poate 10, depinde cine îl ia. De aia l-am luat”, a spus Gigi Becali la prezentarea lui Manea.

  • 4 milioane de euro este cota lui Cristi Manea
  • 22 de ani are Manea 

 

 

 

 

 

Tags: