Sport

Messi, Mbappe și Neymar rămân fără antrenor! Pochettino, acord cu PSG pentru rezilierea contractului. Ce se întâmplă în negocierile cu Zinedine Zidane

Șeicii lui PSG s-au săturat ca echipa să nu câștige trofeul Ligii Campionilor și vor să facă o schimbare importantă. Antrenorul Mauricio Pochettino (50 de ani) este pe făraș!
12.06.2022 | 17:28
Messi Mbappe si Neymar raman fara antrenor Pochettino acord cu PSG pentru rezilierea contractului Ce se intampla in negocierile cu Zinedine Zidane
Mauricio Pochettino (50 de ani), pe făraș la PSG. FOTO: hepta,ro
ADVERTISEMENT

Conducerea lui Paris Saint-Germain continuă să se gândească la mutări care să aducă trofeul UEFA Champions League în capitala Franței. După ce au reușit să îi prelungească înțelegerea lui Kylian Mbappe și după ce l-au schimbat pe directorul sportiv, Leonardo, cu Luis Campos, șeicii vor să umble și la banca tehnică.

PSG pregătește demiterea lui Mauricio Pochettino

Conform The Athletic, campioana Franței și Mauricio Pochettino (50 de ani) au ajuns la un acord pentru încetarea contractului, după 18 luni în care argentinianul a fost antrenorul lui Paris Saint-Germain.

ADVERTISEMENT

Jurnaliștii englezi susțin că cele două părți au ajuns la un numitor comun, iar Pochettino este de acord cu rezilierea contractului, care era valabil până în vara lui 2023. Anunțul oficial al demiterii sud-americanului în vârstă de 50 de ani urmează să fie făcut săptămâna viitoare, iar PSG se gândește deja la succesorul său.

Zinedine Zidane este omul cel mai dorit la Paris, dar printre opțiuni a apărut, mai nou, și Christophe Galtier (55 de ani), care a terminat pe locul 5 în Ligue 1, cu Nice.

ADVERTISEMENT

Mauricio Pochettino a fost aproape să plece de pe Parc des Princes încă dinaintea începerii sezonului trecut. S-a zvonit că argentinianul a fost dorit la Real Madrid, Tottenham sau Manchester United, dar în cele din urmă a rămas la Paris.

Pochettino o antrenează pe PSG din ianuarie 2021, după ce timp ce cinci a fost managerul lui Tottenham, echipă pe care a dus-o în finala Ligii Campionilor, în 2019, dar pe care a pierdut-p contra lui Liverpool, scor 0-2.

ADVERTISEMENT

Negocierile cu Zinedine Zidane, în impas?

Zinedine Zidane (49 de ani) ar putea rămâne un vis interzis pentru conducerea lui Paris Saint-Germain. După ce au apărut informații că fostul Balon de Aur s-a întâlnit în secret cu Nasser Al-Khelaifi pentru a negocia venirea la Paris, presa din Spania spune acum că „Zizou” s-a răzgândit și e gata din nou să-i refuze pe șefii qatarezi.

Ibericii susțin că Zidane, care este un fan înrăit al lui Marseille, rivala lui PSG, ar vrea mai degrabă să antreneze naționala Franței.

ADVERTISEMENT

Contractul lui Didier Deschamps cu reprezentativa „cocoșului galic” expiră la finalul anului, după Campionatul Mondial, iar „Zizou” este în pole-position să devină noul selecționer.

  • 3 trofee a câștigat Mauricio Pochettino cu PSGn într-un an și jumătate, titlul, Cupa Franței și Supercupa Franței
ADVERTISEMENT