Sport

Messi, Mbappe și Neymar, show total în Lille – PSG 1-7! Au marcat toți într-o repriză, iar prima reușită a venit după doar 8 secunde de joc. Video

Lionel Messi, Kylian Mbappe și Neymar Junior au făcut spectacol în meciul din deplasare al lui Paris Saint-Germain cu Lille. Parizienii au condus cu 4-0 la pauză și au cțștigat cu 7-1.
21.08.2022 | 23:38
Messi Mbappe si Neymar show total in Lille  PSG 17 Au marcat toti intro repriza iar prima reusita a venit dupa doar 8 secunde de joc Video
Tripleta stelară a lui PSG valorează 280 de milioane de euro. Sursă foto: Instagram Neymar
ADVERTISEMENT

PSG a făcut spectacol în meciul cu Lille pe care l-au rezolvat în doar câteva minute. Tripleta Messi-Mbappe-Neymar a dat recital.

Recital al tripletei Messi-Mbappe-Neymar în meciul cu Lille

Kylian Mbappe a reușit să marcheze încă din secunda 8, după o pasă magistrală a lui Messi. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi a ieșit din nou la rampă după ce a marcat pentru 2-0 în minutul 27, în urma unei faze superbe construită de PSG.

Messi a mai avut și un gol anulat în minutul 17 pentru ofsaid. PSG a marcat însă și golul trei, prin Hakimi, după un assist de mare clasă al lui Neymar.

ADVERTISEMENT

Hakimi îi întoarce gestul lui Neymar în minutul 43

Neymar reușește să înscrie și el în minutul 43, după un șut în forță de la marginea careului de 16 metri, după o pasă a lui Hakimi.

Vine rândul lui Mbappe să ofere un assist pentru Neymar, după o schemă de PlayStation în minutul 52.

ADVERTISEMENT

Lille a reușit să reducă din diferență în minutul 54, deși inițial Donnarumma s-a opus șutului lui Bamba.

Seară perfectă pentru Messi, Mbappe și Neymar

Tripleta stelară a celor de la PSG a fost la nivel maxim în meciul cu Lille. Lionel Messi a reușit un gol și o pasă decisivă.

ADVERTISEMENT

Neymar e omul serii însă cu două goluri și trei pase de gol. Brazilianul îl servește și pe Kylian Mbappe în minutul 66, care înscrie pentru 6-1. Kylian Mbappe a reușit și el un meci excelent și a marcat de asemenea o triplă.

Neymar a ieși din nou la rampă în minutul 87, când i-a mai oferit o pasă de gol lui Mbappe. Lille – PSG, scor final 1-7.

PSG trece pe primul loc cu victoria de la Lille

Paris Saint-Germain se instalează după meciul de la Lille în fotoliul de lider, cu maximum de puncte după primele trei etape.

Podiumul din Ligue One este completat de Olympique Marseille și Lens, ambele la egalitate, cu câte șapte puncte.

Messi are un început de campionat și a reușit trei goluri și două pase decisive în primele trei etape, în timp ce Neymar a ajuns deja la cinci goluri și șase assisturi. „Cel mai puțin în formă” este Kylian Mbappe care a marcat patru goluri, însă a jucat doar două meciuri.

ADVERTISEMENT