Sport

,,Messi” Neagu aduce victoria în ultima secundă! CSM București, a doua victorie la rând în Liga Campionilor! Video

20.09.2020 | 16:37
Messi Neagu aduce victoria in ultima secunda CSM Bucuresti a doua victorie la rand in Liga Campionilor Video
ADVERTISEMENT

Meci nebun în Liga Campionilor între Esbjerg și CSM București, iar Cristina Neagu a fost cea mai bună marcatoare cu 10 goluri și a condus atacurile echipei noastre care în prima repriză a marcat 17 goluri, în timp ce în repriza a doua, după 16 minute de joc, tigroaicele marcaseră doar de 4 ori! Finalul a fost unul de infarct, iar CSM București a înscris golul victoriei în ultima secundă:

#FullTime ??‍♀️ I Golul victoriei și bucuria de la final! ??⚫️ Team Esbjerg ? #CSMB ?⚪️ 29-30 (15-17)✌️ victorii din ✌️ meciuri! #ehfcl #showtimeforchampions #deloehfcl

Geplaatst door CSM Bucuresti op Zondag 20 september 2020


LIVE 

Esbjerg – CSM București 29-30!

Min.60: Final nebun de meci! Ambele echipe au mers umăr la umăr până în ultimele secunde! Cristina Neagu înscrie un gol de senzație în ultima secundă!

ADVERTISEMENT

Min. 53: Joc slab în apărare făcut de CSM, care are un final de meci dificil. Scorul este 26-26

Min. 42: 21-20 pentru CSM, iar meciul este din ce în ce mai strâns!

Min. 30: Esbjerg se apropie la 2 goluri de CSM, după ce tigroaicele au avut chiar și 6 goluri avantaj.

Min. 20: CSM București joacă bine, iar atacul își face foarte bine jocul, iar CSM are 5 goluri avantaj: 9:14!

ADVERTISEMENT

Min. 10: Am intrat în minutul 10 al meciului din Danemarca. Scorul este 5-5

Start de meci

UPDATE, ora 14:58. În câteva minute începe confruntarea dintre Esbjerg și CSM București:


În primul meci CSM Bucureşti a reuşit să se impună clar, pe teren propriu, în faţa echipei franceze Metz, scor 31-26, graţie formei excelente a portarului Jelena Grubisic, a unei apărări atente până în ultimul sfert de oră şi a reuşitelor Cristinei Neagu, autoare a 13 goluri.

Danezele de laEsbjerg sunt un adeversar de top, care la fel a pornit cu dreptul, victorie la şapte goluri în Germania, pe terenul celei maui slab cotate echipe din grupă, Bietigheim, care a şi pierdut multe jucătoare în vară.

ADVERTISEMENT

Esbjerg – CSM Bucureşti Live stream Digi Sport

Partida Esbjerg .- CSM Bucureşti se joacă duminică, 20 septembrie, de la ora 15:00, în Palatul Sporturilor din localitatea daneză la a cărei echipă de fotbal, căzută acum în a doua ligă, a jucat cu succes internaţionalul român de tineret Adrian Petre. Jocul este televizat în direct pe canalul Digi Sport 1, dar poate fi urmărit şi în format LIVE VIDEO pe site-ul FANATIK.RO.

Esbjerg este unul dintre numeroşii adversari de top din grupa A pentru CSM Bucureşti. Aici se mai află Rostov pe Don, Kristiansand şi atenţie din acest sezon la Krim Ljubljana, care se pare că a reuşit să îşi facă o echipă puternică, efectuând câteva transferuri de marcă. Însă CSM Bucureşti poate aspira la o calificare directă, naevând în grupă, cum se întâmplă cu Râmnicu Vâlcea, precum Gyor sau Brest.

ADVERTISEMENT

CSM a câştigat de fiecare dată acasă la daneze

Fetele lui Adi Vasile trebuie să meargă foarte încrezătoare la Esbjerg şi ca urmare a faptului că în precedentele două meciuri jucate, unul chiar sezonul trecut, acasă la daneze bucureştencele au reuşit să se impună de fiecare dată. Nordicele au pierdut şi la Bucureşti o dată, însă sezonul trecut s-au revanşat, impunându-se la patru goluri în Polivalentă.

Antrenorul tigroaicelor beneficiază acum de un lot foarte omogen şi bine acoperit cam pe toate posturile. Revenirea Barbarei Lazovic a fost una de bun augur, în meciul cu Metz fiind a doua marcatoare după Neagu, iar sosirile lui Sirama Dembele şi a olandezei Smeeds, fac să avem un joc pe extreme foarte redutabil.

Danezele au arătat şi în ultimul joc, cel câştigat la Bucureşti, că alcătuiesc o echipă foarte bine închegată şi care şi-a fixat pentru acest sezon un obiectiv deosebit de îndrăzneţ, calificarea în premieră în Final Four. Este clar că îşi doresc să obţină victoria la primul lor meci acasă, însă după cum a scris şi presa din ţara lui Hamlet faptul că nu au reuşit să învingă niciodată CSM-ul în propriul fief le dă o stare de nelinişte, de disconfort.

Casele de pariuri acordă prima şansă pentru Esbjerg, care a primit cota 1,90 pentru a se impune în acest meci, dar nu este o distanţă prea mare faţă de CSM, care are 2,25 la victorie.

ADVERTISEMENT