Sport

Messi, Neymar și Mbappe, show total în PSG – Troyes 4-3. Faza anului reușită de starul brazilian. Video

Paris Saint-Germain a câștigat cu 4-3 pe Parc des Princes cu Troyes, într-o partidă în care tripleta Messi-Neymar-Mbappe a strălucit din nou.
29.10.2022 | 22:27
Messi Neymar si Mbappe show total in PSG  Troyes 43 Faza anului reusita de starul brazilian Video
Lionel Messi, Neymar și Kylian Mbappe au reușit 40 de goluri și 25 de pase decisive în doar 16 partide. Sursă foto: hepta.ro
ADVERTISEMENT

PSG a făcut recital în Ligue One, iar Messi, Neymar și Mbappe au reușit să marcheze și fac legea în fața oricărui adversar.

PSG – Troyes 4-3, „thriller-ul” weekend-ului în fotbalul european

Partida i-a ținut cu sufletul la gură pe suporteri, iar presa franceză a numit PSG – Troyes 4-3 un adevărat „thriller” de Hollywood. VEZI VIDEO AICI.

ADVERTISEMENT

Parizienii au reușit să câștige după ce au fost conduși de două ori și au făcut spectacol total. Echipa lui Christophe Galtier a început cum nu se poate mai prost și a primit gol după doar trei minute de joc.

PSG a egalat prin Soler în minutul 24, după un assist de geniu al lui Neymar. Balde a reușit „dubla” pentru Troyes în debutul reprizei a doua, iar parizienii erau în dificultate.

ADVERTISEMENT

Lionel Messi și Neymar au readus-o pe PSG în avantaj

Messi a ieșit și el la rampă în minutul 55, când a egalat cu un șut superb de la 25 de metri. Argentinianul i-a dat apoi o pasă excelentă lui Neymar, care a înscris pentru 3-2.

PSG s-a desprins la 4-2 după ce Kylian Mbappe a transformat din penalty. Troyes a redus din diferență prin Palaversa, după un corner.

ADVERTISEMENT

Faza meciului și probabil a anului a venit însă de la Neymar, care pur și simplu a eliminat toată apărarea celor de la Troyes și i-a dat o pasă „extraterestră” lui Kylan Mbappe.

Starul brazilian al lui PSG a depășit nu mai puțin de cinci fundași prin dribling și i-a pus mingea pe tavă lui Kylian Mbappe, care avea de îndeplinit o simplă formalitate. Atacantul a trimis însă în portar din poziție de unu la unu.

ADVERTISEMENT

Messi, Neymar și Mbappe au împreună 40 de goluri și 26 de assist-uri în 16 meciuri

Tripleta Messi-Neymar-Mbappe are cifre incredibile în acest sezon. Cei trei au reușit împreună 40 de goluri și 26 de pase decisive în doar 16 meciuri.

PSG joacă etapa viitoare în deplasare la Lorient, locul trei în Ligue One. Parizienii sunt lideri, cu cinci puncte avans față de Lens și opt față de Lorient.


  • Cota pentru Lorient – PSG: 1,83 este cota pentru „2 pauză / 2 final”. Vezi aici toate cotele!

ADVERTISEMENT