Nicio categorie

Messi nu l-a inclus pe Ronaldo printre vedetele de la Mondial!

Autor: Sorin Dumitrescu | 13.06.2018 | 19:00
Messi nu l-a inclus pe Ronaldo pe lista vedetelor la Mondial! Alţi opt jucători sunt preferaţii săi

Leo Messi nu l-a inclus pe rivalul său din Primera Division, Cristiano Ronaldo, printre vedetele de la Mondial! Chestionat asupra eventualelor nume care pot face diferenţa la turneul final din Rusia Messi a oferit mai multe variante de jucători de top, însă l-a “uitat” tocmai pe cel cu care împarte acelaşi număr de Baloane de Aur, câte cinci.

În opinia starului Barcelonei şi al naţionalei Argentinei există opt jucători care pot face diferenţele pentru selecţionatele lor şi care vor juca un rol important la turneul final al Mondialului care va debuta pe 14 iunie, cu meciul Rusia – Arabia Saudită.

Messi nu l-a inclus pe Ronaldo printre vedetele de la Mondial. Alţi opt jucători sunt preferaţii săi

„Brazilia ii are pe Neymar şi Coutinho. Spania îi are pe Andres Iniesta şi pe David Silva, dar Germania nu are un star, însă are un grup solid. Belgia ii are pe Hazard si De Bruyne, iar Franţa pe Griezmann şi Mbappe. Turneul ăsta este plin de fotbalişti foarte buni”.

Messi nu l-a inclus pe Ronaldo pe lista vedetelor la Mondial! Ambii au câte cinci trofee Balonul de Aur, dar argentinianul l-a uitat pe portughez
Messi nu l-a inclus pe Ronaldo pe lista vedetelor la Mondial! Ambii au câte cinci trofee Balonul de Aur

Nici un cuvânt despre Portugalia lui Cristiano Ronaldo, care este totuşi campioana Europei şi care are în vedeta lui Real Madrid jucătorul cel mai important din toate punctele de vedere, dar nu şi pentru Leo Messi.

CITEȘTE mai multe articole interesante din categoriile NEWS, SPORT sau LIFE
A apărut noua revistă Taifasuri
  • Câștigă ACUM o Dacia Logan, 2.000 de euro și multe alte premii!
  • Nr. 843. 32 pagini + Insert special. Doar 10 lei!