Busquets a dezvăluit viitorul lui Messi! ”Premier League este un campionat spectaculos”

Ionut Neamţu    Vicentiu Dinescu   
in Fotbal international
14/03/2018, 19:03
Busquets a dezvăluit viitorul lui Messi! ”Premier League este un campionat spectaculos”

Mijlocaşul catalanilor a acordat un interviu pentru Sky Sports şi a vorbit despre starul argentinian care şi-a prelungit anul trecut contractul cu FC Barcelona şi are o clauză de reziliere de 700 de milioane de euro.

”Casa lui Messi este aici, la Barcelona. Din punct de vedere financiar nu are de ce să-şi facă griji, câştigă trofee atât cu echipa cât şi la nivel individual, trăieşte într-un oraş superb, are alături fotbalişti foarte buni şi face parte dintr-un proiect grozav. Practic, este încojurat doar de lucruri pozitive şi va fi foarte greu să găsească în altă parte un nivel asemănător”, a declarat Busquets.

Oficial Manchester City: ”O să ne facem un drum fără Messi”

”La fel ca şi în cazul meu, noi jucătorii crescuţi la Barcelona suntem greu de mutat din loc. Ştim că Premier League este un campionat spectaculos şi foarte bun, ne-am dori să jucăm acolo, dar în momentul când punem în balanţă toate lucrurile pozitive şi cele negative ajungem la concluzia că este imposibil să plecăm de la Barcelona”, a mai spus Sergio Busquets.

Oficialii celor de Manchester City au recunoscut că şi-au luat gândul de la un eventual transfer al lui Messi. ”Nu există nicio şansă să-l aducem pe Messi. Îl cunosc suficient de bine pe Leo, dar şi pe cei din familia lui. Ştiu că se simt cu toţii foarte bine la Barcelona şi acela este locul unde Messi îşi doreşte să fie. O să ne facem un drum şi o strategie fără el. Bineîneţeles că totul va fi mai dificil pentru că este cel mai bun jucător din istoria fotbalului. A schimbat totul, este un geniu”, a afirmat Ferran Soriano, directorul executiv al ”cetăţenilor”.

Ştirea MOMENTULUI

Craiova – Leipzig, ora 19:30. Live video turul 3 preliminar, Europa League. Echipele de start

Orice informatie si/sau declaratie preluata din acest material se face numai cu citarea sursei FANATIK.RO si, obligatoriu, cu LINK ACTIV catre prezentul material. In caz contrar, persoanele fizice si/sau juridice care incalca drepturile de autor ale FANATIK.RO, prevazute si protejate de Legea nr.8/1996, privind dreptul de autor si drepturile conexe, sunt direct raspunzatoare legal pentru orice prejudiciu astfel cauzat.

Închide ×