Fotbal international

Messi, „pe viață” la Barcelona. Oferta imbatabilă făcută de catalani

03.05.2021 | 13:20
Messi pe viata la Barcelona Oferta imbatabila facuta de catalani
ADVERTISEMENT

În ciuda zvonurilor care dădeau ca sigură plecarea sa în această vară, când expiră contractul cu Barcelona, Messi ar putea reveni asupra deciziei. Nu de alta, dar Joan Laporta este dispus să facă tot ce-i stă în putință pentru a-l convinge să îmbrace și în sezonul viitor tricoul blaugrana.

Ba chiar i-ar fi propus, prin intermediul tatălui său, Jorge, un acord pe zece ani, urmând ca în momentul în care va agăța ghetele în cui să îndeplinească rolul de ambasador în Statele Unite ale Americii și să ocupe un post în organigrama clubului.

ADVERTISEMENT

Cel mai probabil, oferta a venit în contextul dezvăluirilor făcute recent de Marcelo Bechler, jurnalistul care în 2017 a anunțat transferul lui Neymar la PSG. Acesta susținea că francezii sunt dispuși să-i satisfacă lui Leo toate pretențiile, din dorința de a forma în sezonul viitor o nouă tripletă magică, alături de Kylian Mbappe și starul brazilian.

Messi ar putea rămâne la Barcelona. Catalanii i-au pregătit un contract pe zece ani

Chiar dacă nu i-a putut face o ofertă oficială lui Messi, din cauza auditului comandat în momentul în care a devenit președintele clubului, Laporta pare să fi găsit modalitatea prin care să-l întoarcă din drum.

ADVERTISEMENT

Potrivit cotidianului The Times, acesta s-a întâlnit săptămâna trecută cu Jorge, tatăl starului argentinian (care îndeplinește și rolul de impresar) și i-a pus pe masă un contract valabil pentru următorii zece ani.

David Beckham  încearcă să-l aducă în MLS

Trebuie spus, însă, că în calea acestei înțelegeri stă nimeni altul decât David Beckham, care își dorește ca Leo să se alăture vedetelor ce evoluează deja în campionatul de peste Ocean. De altfel, zvonurile legate de această mutare au început să prindă contur în momentul în care Jorge Messi a investit nu mai puțin de 7,3 milioane de dolari într-un apartament de lux din South Beach.

ADVERTISEMENT

Fanii vor să vadă aici nume mari. Avem deja jucători precum Gonzalo Higuain și Blaise Matuidi, care au adus strălucire, dar pe viitor vrem să aducem mai multe vedete.

Au fost menționați Leo și Cristiano, care au fost în top în ultimii 15 ani. Vrem să găsim jucătorul potrivit, care încă mai are ambiție și vrea să câștige.

ADVERTISEMENT

Cu oricine vorbim, trebuie să ne asigurăm că asta își dorește. Miami este cu adevărat o atracție. Vrem să aducem jucători precum Messi și Ronaldo”, a dezvăluit Beckham, patronul echipei Inter Miami.

ADVERTISEMENT